#Colectiv: Corpul de control al premierului vrea să depună plângere penală împotriva Spitalului Floreasca pentru neregulile de la Secția de Arși (VIDEO)

#Colectiv: Corpul de control al premierului vrea să depună plângere penală împotriva Spitalului Floreasca pentru neregulile de la Secția de Arși (VIDEO)
foto: enational.ro

Corpul de control al premierului plănuiește să depună plângere penală împotriva Spitalului Floreasca, pe fondul unui posibil fals în declarații cu privire la funcționarea Secției de Arși, potrivit B1 TV.

De altfel, în timpul unei conferinţe de presă, şeful Corpului de Control al ministrului Sănătăţii a admis că la Unitatea de Arși de la Floreasca nu au fost efectuate operaţii, deşi, iniţial, conducerea spitalului îi comunicase premierului Dacian Cioloş că în noua secţie avuseseră loc intervenţii chirurgicale.

#Colectiv: Corpul de control al premierului vrea să depună plângere penală împotriva Spitalului Floreasca pentru neregulile de la Secția de Arși

#DIRECT_ONE_n8nbek#

"Unitatea s-a deschis și s-au făcut 78 de operații, dintre care 67 cu victime de la Colectiv au fost făcute în Unitatea Modernă de Arși", răspundea spitalul, în scris, către Corpul de control al lui Dacian Cioloș.

Pe 21 aprilie, managerul Spitalului Floreasca, Nicuşor Louchi, a fost demis de ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, pentru că Secţia de Arşi nu este complet funcţională. "Este absolut revoltător faptul că nici în acest moment, dacă Doamne fereşte se întâmplă o nenorocire în Bucureşti sau în ţară, acest bloc nu funcţionează la întreaga lui capacitate. Sunt banii bucureştenilor, sunt banii românilor, românii nu acceptă să se facă afirmaţii care nu corespund cu realitatea. Nu am venit să tai panglici şi nu cred că acesta este scopul de a anunţa triumfalist realizări. Sunt lucruri normale, investiţii pe care românii le fac din banii lor bani faţă de care suntem responsabili. Barocamera nu funcţionează nici în acest moment, personalul nu era la serviciu. L-am demis pe managerul instituţiei", spunea explica ministrul Sănătății

Urmăriți B1TV.ro și pe