Fiul chitaristului Tony Rombola de la Godsmack, a murit. Trupa și-a amânat concertul de la București (FOTO)

Fiul chitaristului Tony Rombola de la Godsmack, a murit. Trupa și-a amânat concertul de la București (FOTO)

Joe Fay, fiul chitaristului Tony Rombola de la Godsmack, a murit la numai 34 de ani.

În urma tragediei, trupa Godsmack şi-a amânat concertul pe care urma să îl susţină la Bucureşti pe 26 noiembrie, potrivit cancan.ro.

„Cu mare regret, şi în numele chitaristului nostru Tony şi a soţiei lui Sue, scriu acest mesaj pentru toţi fanii noştri din lume prin care îi informez că Tony şi familia lui au suferit o pierdere pe care niciun părinte nu ar trebui să o îndure”, se arată în comunicatul transmis de staff-ul trupei Godsmack.

Concertul de la Bucureşti urma să aibă loc la Arenele Romane pe 26 noiembrie. Întregul turneu european al trupei Godsmack va fi reprogamat pentru anul viitor, în intervalul ianuarie-martie 2019.

„Joe Fay, fiul lui Tony şi al lui Sue, a murit săptămâna trecută, în mod neaşteptat, la vârsta de 34 de ani. Era unul dintre cei mai buni şi modeşti tipi pe care i-am cunoscut. Cel mai important, era un fan, la fel ca voi toţi. Literalmente, a trăit succesul Godsmack prin tatăl lui. Era mereu atât de încântat şi de mândru să fie alături de noi şi îi vom simţi lipsa. Apreciem răbdarea, rugile şi susţinerea voastră în această perioadă grea. Promit că vom reveni mai puternici la începutul lui 2019 şi că ne vom onora toate angajamentele privind datele turneului european şi mondial”, s-a mai transmis în comunicatul Godsmack.