Concerte, concursuri şi cadouri pentru români, de Ziua Bărbatului

Concerte, concursuri şi cadouri pentru români, de Ziua Bărbatului
Foto: blog.bya.ro

Pe 5 mai, Bergenbier celebrează din nou Ziua Bărbatului, eveniment creat şi promovat de marca de bere, în ultimii ani. De Ziua Bărbatului, cea mai masculină bere din România trece într-o nouă etapă şi cere drepturile bărbaţilor, drepturile celor care se sărbatoresc pe 5 mai”, se precizează într-un comunicat de presă al companiei, citat de smartfinancial.ro.

„Dacă este ziua cuiva, este normal să primească multe cadouri din partea familiei şi a prietenilor. De la această idee am pornit când ne-am gândit cum am putea să marcăm anul acesta Ziua Bărbatului. Răspunsul a fost firesc! Îndemnându-i pe cei apropiaţi să îi cadorisească pe bărbaţi pentru că merită”, a declarat Tiberiu Mercurian, Director de Marketing al Bergenbier S.A, citat de sursă.

Bergenbier va organiza, în Bucureşti, începând cu ora 17:00, o petrecere cu multe concursuri şi surprize, în Parcul Copilului din Bulevardul Tineretului nr. 8-10, unde vor concerta Delia, Anna Lesko, Taxi, Cargo şi Paraziţii.

Mihai Leu şi Ionuţ Iftimoaie vor de asemenea prezenţi la eveniment,alături de Ion Crăciunescu, unde bărbaţii vor avea parte de momente tari cu mingea, jocuri, bere bună şi cadouri.

Toată România sărbătoreşte Ziua Bărbatului, astfel că au loc concerte în marile oraşe ale ţării:

-Alba Iulia: Andreea Bănică

-Braşov: Trupa Veche

-Buzău: Heaven

-Constanţa: Spitalul de Urgenţă

-Craiova: Anda Adam

-Galaţi: Mărgineanu&Band

-Iaşi: Vunk

-Oradea: Fără Zahăr

-Piatra Neamţ: Ca$$a Locco

-Piteşti: Lavinia

-Ploieşti: Corina

-Râmnicu Vâlcea: Hara

-Reşiţa: Xonia

-Sibiu: Krypton

-Timişoara: Maria Radu&Band

Însă Ziua Bărbatului nu este doar o sărbătoare consacrată în rândul românilor, ea a devenit un adevărat manifest al bărbaţilor, pentru care au creat chiar şi un imn, şi fiecare an aduce câte un  nou spot publicitar.

Ziua Bărbatului, spot publicitar 2011

Tags: