”Condamnații” prezintă cazul unei tinere care, rămasă pe străzi de la vârsta de 7 ani, s-a apucat de furat pentru a-și ajuta familia (VIDEO)

”Condamnații” prezintă cazul unei tinere care, rămasă pe străzi de la vârsta de 7 ani, s-a apucat de furat pentru a-și ajuta familia (VIDEO)

Adriana Stoicescu a adus pe micile ecrane povestea unei tinere de 23 de ani care a fost obligată, pe străzi, să adune experiența unei femei de 80 de ani.

Ioana Alexandra Dandeș s-a trezit aruncată pe străzi, la vârsta de 7 ani, după ce familiei sale i s-a luat locuința pe care nu o mai putea întreține.

De la vârstă tânără, fata a fost obligată să fure și să doarmă pe străzi, până când, la vârsta de 15 ani a cunoscut un băiat căruia urma să îi facă trei copii.

Nici de-aici înainte viața ei nu a fost ușoară, fata fiind nevoită să renunțe la primul ei născut, fiind încarcerată pentru furt. De asemenea, cel de-al doilea copil al său a fost născut după gratii, la penitenciarul de femei Târgșor.

Condamnatii – 29 septembrie 2013 – emisiune completa

Embed:

Tags:
Ultima oră
21:01 - Revoltă într-o comunitate din Spania, după ce un român a fost bătut până la comă de mai mulți interlopi. Indivizii, cunoscuți pentru faptul că atacă oamenii doar ca să se distreze (VIDEO)
20:53 - Alertă pentru turiștii din Bulgaria. Canicula a provocat importante incendii de vegetație
20:38 - Atacul asupra petrolierului Mercer Street, în care și-a pierdut viața un român | Ambasadorul român şi însărcinatul cu afaceri britanic, convocaţi la MAE iranian
20:07 - Traian Ogâgău, edilul din Sângeorz-Băi filmat când își umilea fiica, și-a pierdut mandatul. El și-a lăsat cumnatul primar interimar
20:04 - PSD: Este imperios necesară adoptarea legii consumatorului vulnerabil. Proiectul trebuie să fie înscris pe ordinea de zi din Camera Deputaților
19:39 - Elevii români au câștigat trei medalii de aur și una de argint la Olimpiada Internațională de Chimie. „E un rezultat cu adevărat excepțional”
19:18 - Cod portocaliu de caniculă în România. 7 Sfaturi care te vor ajuta să reziști în fața temperaturilor extreme
19:17 - Octavian Jurma: Întâmpinăm invazia de Delta cu cea mai mare relaxare din Europa. Relaxarea asta pe credit se va plăti în spitale, la toamnă
18:47 - CNCAV: 12.428 de persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi
18:28 - Florin Cîțu: Am făcut o primă variantă a rectificării bugetare. Încă aștept ca toți miniștrii să prezinte public execuția bugetară. Solicit mai multă responsabilitate