Conducerea Spitalului de Pediatrie din Piteşti a demisionat la 5 luni după scandalul copiilor cu sindrom hemolitic uremic

Conducerea Spitalului de Pediatrie din Piteşti a demisionat la 5 luni după scandalul copiilor cu sindrom hemolitic uremic
Foto:ziarobiectiv.ro

Managerul Spitalului de Pediatrie din Piteşti, dr. Vasile Stan, şi directorul medical, dr. Dana Toader, au demisionat la circa cinci luni de la scandalul copiilor cu sindrom hemolitic uremic, motivele invocate de ei fiind cele de natură personală, informează Mediafax.

“Le mulţumesc pentru întreaga activitate domnului doctor Vasile Stan şi doamnei doctor Dana Toader. Înţeleg motivele personale pentru care s-au hotărât să nu mai rămână la conducerea Spitalului de Pediatrie Piteşti, cu totul special îl înţeleg pe domnul doctor Vasile Stan. Urmează ca la începutul săptămânii viitoare să decidem pe cine delegăm la conducerea spitalului, până la ocuparea prin concurs a celor două posturi de conducere”, a declarat Dan Manu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, instituţia care finanţează Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

Demisiile vin la aproape jumătate de an după scandalul copiilor bolnavi de sindrom hemolitic uremic din județul Argeş. Trei dintre ei au murit. Conducerea Spitalului de Pediatrie din Piteşti şi cea a DSP Argeş au fost acuzate atunci de lipsă de transparenţă. Nici până acum nu a fost stabilită cu exactitate cauza morții bebelușilor.

Tags:
Ultima oră