Constanța: Cursurile Liceului „Emil Racoviţă” din Techirghiol au fost suspendate pentru că sălile de clasă s-au umplut de purici

Constanța: Cursurile Liceului Emil Racoviţă din Techirghiol au fost suspendate pentru că sălile de clasă s-au umplut de purici
Foto: ziuaconstanta.ro

Cursurile Liceului „Emil Racoviţă” din Techirghiol, judeţul Constanţa, au fost suspendate, marţi, după ce sălile de clasă s-au umplut de purici, informează Mediafax.

Decizia a fost luată de conducerea unității de învățământ după ce două profesoare care aveau cursuri, marţi după-amiază, au observat că mai mulţi elevi acuzau mâncărimi de piele şi au văzut apoi că sălile de clasă se umpluseră de purici.

Astfel, elevii și profesorii au fost trimiși acasă pentru a se face dezinsecţia clădirii.

„Am fost anunţat de doamnele profesoare că în mai multe săli de clasă au apărut purici şi, după ce am constatat la faţa locului, am luat decizia să suspendăm cursurile pentru efectuarea dezinsecţiei. Aceasta este aproape gata, iar mâine (miercuri – n.r.) elevii vor reveni la ore”, a declarat directorului şcolii, Mihai Coiciu, potrivit sursei citate.

Deocamdată, nu se ştie cum au ajuns insectele în sălile de clasă.

Elevii urmează să recupereze orele pierdute, până la sfârşitul săptămânii.