Constanţa: Un agent de pază a sechestrat zeci de clienți ai unui magazin. El a folosit un spray lacrimogen împotriva unui cumpărător (VIDEO)

Constanţa: Un agent de pază a sechestrat zeci de clienți ai unui magazin. El a folosit un spray lacrimogen împotriva unui cumpărător (VIDEO)

Clipe de groază într-un hipermarket din Constanţa! Zeci de clienți s-au panicat în momentul în care magazinul s-a umplut cu gaze lacrimogene, iar ușile au fost încuiate. Bătrâni şi femei cu copii mici au rămas captivi în încăpere, pradă valului toxic. Oamenii au inhalat vaporii iritanţi după ce agentul de pază a încercat să oprească un bărbat pus pe scandal şi i-a pulverizat acestuia în faţă spray lacrimogen, informează B1 TV.

O simplă ieşire la cumpărături s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru clienţii unui supermarket din Constanţa. Un martor a surprins momentul în care oamenii se luptau să respire în aerul încărcat cu gaze lacrimogene. Fuseseră răspândite de un agent de pază, apoi uşile s-au închis brusc, iar clienţii au rămas captivi în interior, pradă valului toxic.

Constanţa: Un agent de pază a sechestrat zeci de clienți ai unui magazin

#DIRECT_ONE_euq2g4#

Aerul a devenit irespirabil, după ce un scandal monstru a izbucnit între un agent de pază şi unul dintre clienţi. Bodyguardul care asigura, teoretic, ordinea și securitatea, s-a luat la ceartă cu bărbatul care dorea să știe de ce nu este prezentă nici o vânzătoare la unul dintre raioane. Fără să stea pe gânduri, paznicul a scos un tub cu spray lacrimogen și a pulverizat spre client.

Bărbatul acuzat că a făcut scandal în magazin nu-şi explică de ce a fost atacat. Susţine că se îndrepta spre ieşire, atunci când paznicul l-a urmat şi i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă.

Bărbatul care a primit jetul în ochi s-a prăbușit la pământ, iar oamenii au cerut revoltaţi angajaţilor supermarketului să deschidă ușile.

Conducerea magazinului a anunţat că a sancţionat firma care asigură paza în unitate pentru comportamentul salariatului şi a cerut reinstruirea personalului.

Urmăriți B1TV.ro și pe