Contestația privind verdictul de plagiat al tezei de doctorat a lui Victor Ponta, respinsă

Contestația privind verdictul de plagiat al tezei de doctorat a lui Victor Ponta, respinsă
Foto: ziarulmiza.ro

Contestația despusă de fostul premier Victor Ponta în privința verdictului de plagiat pe care l-a primit din partea Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitarea fost respinsă de membrii Consiliului General al CNATDCU, informează B1 TV.

Săptămâna trecută, Victor Ponta a anunțat pe pagina sa de Facebook că se va adresa și instanțelor pentru a schimba verdictul CNATDCU.

La sfârșitul lunii iunie, comisia care analizează lucrările de doctorat a stabilit că fostul premier a plagiat și că urmează ca Ministerul Educației să îi retragă diploma.

Victor Ponta a negat tot timpul acuzațiile de plagiat, dar la sfârșitul anului 2014a încercat să renunțe la titlul de doctor în dreptacordat în anul 2003 de către Universitatea București.

Îndrumătorul științific al lui Victor Ponta pentru această teză de doctorat a fost Adrian Năstase, prim-ministru al României la acea dată.

Ultima oră
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă
10:25 - Explozie la sediul central al IGSU din București. Un electrician a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca (VIDEO)
10:12 - Românii sosiți în Grecia, uimiți de prețurile scăzute din stațiuni: Șezlonguri și umbrele de plajă gratis. În Mamaia, turiștii scot din buzunar și 75 de lei
09:52 - Larisa Iordache nu participă în finala olimpică la bârnă de la Tokyo 2020. Gimnasta a abandonat din cauza durerilor
09:45 - UPDATE. Două persoane au murit în accidentul rutier grav de pe DN 1, iar alte trei au fost duse la spital