Arad: Copil SNOPIT ÎN BĂTAIE de polițiști. Mama victimei: ”I-au dat cu bocancii în cap și cu pumnii în coaste” (VIDEO)

Arad: Copil SNOPIT ÎN BĂTAIE de polițiști. Mama victimei: ”I-au dat cu bocancii în cap și cu pumnii în coaste” (VIDEO)

Un băiat de 16 ani a fost băgat în spital de poliţişti. Incidentul a avut loc în judeţul Arad.

Adolescentul a ajuns pe mâna poliţiştilor, bănuit că ar fi furat mai multe obiecte din casa în care mama lui făcea curat. Deşi acuzaţiile nu s-au confirmat, băiatul a fost dus de oamenii legii într-o secţie de poliţie unde ar fi fost snopit în bătaie.

Ulterior oamenii legii l-au dus pe copil acasă şi i-ar fi ameninţat pe părinţii acestuia.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

“Este o încurcătură pe care colegii mei încearcă să o clarifice. Dacă se constată că cele reclamate sunt adevărate, vor fi luate măsurile legale care se impun. Până la ora actuală, nu s-a depus nicio sesizare oficială din partea mamei copilului.

Până la ora actuală avem doar o poveste”, a declarat purtătorul de cuvânt al iPJ Arad, Claudia Iuga.

Pe de altă parte, mama copilului a declarat pentru Special Arad că agenții l-au lovit pe fiul său cu pumnii și picioarele.

„Au venit trei polițiști, Raul Bibarț, Silviu Ruță și încă un polițist pe care copilul nu îl cunoștea, dar nu cu mașina de Poliție. L-au luat și l-au dus la Postul de Poliție din Vinga, nu din Șagu, de unde suntem noi, unde l-au lovit în cap, peste picioare, la coaste și peste mâini. I-au dat ochelarii jos, copilul având dioptrii mari și i-au dat cu bocancii în cap și cu pumnii în coaste. Au vrut să-l facă să recunoască o faptă pe care de fapt nu a comis-o. La final l-au pus să semneze o declarație bătută la calculator și i-au spus – Semnează aici, f***-ți m***i m***i și recunoaște tot ce ai furat – , iar copilul, de frică să nu mai fie bătut iar a semnat, dar nu știa ce, nici măcar nu a putut să citească ce a semnat. Nu l-au luat doar pe el, ci pe încă un băiat, pe care l-au dus la Arad, ca să-i ia amprentele”, spune Liliana Petrescu.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)