Copos își vinde iahtul: Afaceristul a rămas fără bani după ce a fost închis în dosarul Transferurilor (VIDEO)

Copos își vinde iahtul: Afaceristul a rămas fără bani după ce a fost închis în dosarul Transferurilor (VIDEO)

Omul de afaceri George Copos vrea să îşi vândă iahtul pe internet pentru a ieşi din situaţia financiară dificilă în care a intrat după ce a achitat prejudiciul către statul român în Dosarul Transferurilor. Copos cere pe ambarcaţiune 75.000 de euro.

Una dintre pasiunile lui George Copos înainte să intre la închisoare a fost yachtingul. Omul de afaceri îşi făcuse un port privat la Eforie Nord, staţiune unde deţine şi un hotel de patru stele.

Copos își vinde iahtul: Afaceristul a rămas fără bani dupăc e a fost închis în dosarul Transferurilor

#DIRECT_ONE_o01m4i#

Ajuns acum în criză de bani, fostul finanţator al Rapidului e nevoit să se despartă de iahtul său model Archambault 40, fabricat în 2006. Copos cere pe ambarcaţiune un preţ de 75.000 de euro.

În toamna trecută ANAF a pornit o acţiune de executare silită a companiei Ana Residences SA, deţinută de Copos. Fiscul a scos la licitaţie două terenuri de câte un hectar fiecare, situate în cartierul Bucureştii Noi din Capitală, pe malul lacului Griviţa, cu un preţ de pornire de un milion de euro.

Copos nu este singurul afacerist român care şi-a cumpărat ambarcaţiuni de lux. Dan Diaconescu, Cristi Borcea şi răposatul Dinu Patriciu aveau la rândul lor yacht-uri, vasul lui Patriciu fiind valorat la 44 de milioane de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe