Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul de lux, evaluat la 180.000 de dolari. Furat la Milano, obiectul a fost găsit la Dubai într-o anchetă cu trei arestări

Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul de lux, evaluat la 180.000 de dolari. Furat la Milano, obiectul a fost găsit la Dubai într-o anchetă cu trei arestări
Foto: Hepta.ro / ImagineChina / Stringer

Autoritățile din Dubai au găsit ceasul de lux al lui Cosmin Olăroiu, care fusese furat acum mai bine două luni la Milano. Obiectul evaluat la 180.000 de dolari fusese vândut de mai multe ori în Europa, iar în cele din urmă a ajuns în cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite, fiind astfel recuperat de oamenii legii, transmite Digisport.ro.

Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul de lux cu ajutorul poliției din Dubai

Cosmin Olăroiu s-a întâlnit cu reprezentanții poliției din Dubai pentru a-și recupera ceasul, iar antrenorul le-a mulțumit pentru profesionalismul lor.

„Vreau să mulțumesc Poliției din Dubai, care mi-a recuperat ceasul care mi-a fost furat. Și-au arătat profesionalismul și au demonstrat de ce Dubaiul este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii trăiesc fără teamă. Nu mă așteptam deloc să-mi recuperez ceasul”, a declarat Cosmin Olăroiu.

Potrivit autorităților asiatice, ceasul furat de la Cosmin Olăroiu fusese vândut de mai multe ori în întreaga Europă, însă ulterior a ajuns la Dubai, unde a fost confiscat de ofițerii Departamentului de investigații. Poliția din Dubai a arestat trei suspecți în cadrul anchetei.

Cosmin Olăroiu, printre numele vehiculate pentru preluarea echipei naționale

Deși echipa națională arată tot mai bine, Mirel Rădoi a surprins pe toată lumea după victoria cu Armenia, când a anunțat că va pleca după ultimele două partide din preliminarii, înainte de un eventual baraj pentru calificarea la Cupa Mondială din 2022.

Anunțul a alimentat speculațiile despre alegerea viitorului selecționer, iar unul dintre numele vehiculate pentru preluarea postului este chiar Cosmin Olăroiu, unul dintre cei mai galonați antrenori români.

„Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să-şi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa naţională rămâne în continuare, să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră! Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii 4 ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători”, a explicat Mirel Rădoi, potrivit gsp.ro.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său