Covasna: Peste o sută de indicatoare rutiere, dispărute de pe DJ 121

Covasna: Peste o sută de indicatoare rutiere, dispărute de pe DJ 121

Peste o sută de indicatoare rutiere amplasate pe DJ 121, între localităţile Târgu Secuiesc şi staţiunea Covasna, au dispărut în ultima perioadă.

Managerul public al judeţului Covasna, Kovacs Odon a declarat că DJ 121 a fost reabilitat în urmă cu un an şi jumătate. Acesta e de părere că acestea au fost valorificate la fier vechi.

„În urmă cu câteva săptămâni, unul dintre colegii noştri a observat că de pe marginea drumului lipsesc câteva indicatoare de circulaţie. După evaluarea situaţiei, am avut surpriza neplăcută să constatăm că de pe această porţiune de drum au dispărut peste 100 de semne de circulaţie (…) În unele locuri, se poate observa că stâlpul de susţinere a fost tăiat cu flexul, iar pe alte porţiuni, hoţii au lucrat cu atâta minuţiozitate încât în locul semnelor dispărute a rămas doar amintirea existenţei lor”, a declarat Kovacs Odon, potrivit Agerpres.

Înlocuirea indicatoarelor cade în sarcina Consiliului Judeţean Covasna, care administrează drumurile judeţene, iar, potrivit estimărilor făcute pe baza ofertelor de preţ, va costa între 30.000 şi 40.000 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe