Craiova: Două maşini s-au lovit frontal, un şofer nu a acordat prioritate

Craiova: Două maşini s-au lovit frontal, un şofer nu a acordat prioritate
Foto: B1 TV

Cinci persoane au ajuns luni seara la spital, din cauza unui accident de circulaţie, care a avut loc într-o intersecţie din Craiova. Două maşini s-au lovit frontal, după ce unul dintre şoferi a uitat să acorde prioritate. În urma impactului, o maşină care aparţinea unei firme de pază şi intervenţie, s-a răsturnat, iar cealaltă poate fi dusă la fier vechi.

Autoturismul firmei de pază a ajuns cu roţile în sus după ce o altă maşină nu i-a acordat prioritate,într-o intersecţie. Potrivit martorilor, la volanul maşinii care a provocat accidentul, ar fi fost o femeie.

În urma impactului, maşina de teren a fost răsturnată şi împinsă până în apropierea unei staţii de tramvai, iar celălalt autoturism a fost şi el avariat. Martorii spun că impactul putea fi evitat, dar că viteza a fost prea mare.

„Din primele verificări, persoana care a condus autovehiculul marca Opel, nu a respectat regulile privind prioritatea de trecere, intrând în coliziune cu un autoturism de teren”, a declarat subinspector Mircea Dumitru, de la Poliţia Rutieră Craiova.

În urma impactului, toţi cei cinci pasageri din maşini au fost răniţi. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova şi sunt în afara oricărui pericol.

Accident rutier la Craiova

Ultima oră
09:49 - Klaus Iohannis: Imnul Naţional e o expresie a redeşteptării naţionale, a libertăţii şi unităţii neamului românesc. Poporul s-a identificat cu strigătul de luptă „Acum ori niciodată” în momente de răscruce din istorie
09:48 - Tragedie în Teleorman. Un pod care trece peste râul Vedea s-a prăbușit. 6 persoane sunt rănite (VIDEO)  
09:39 - Mihai Bobonete a rupt tăcerea. Comediantul spune totul despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent
09:37 - Asociațiile de infrastructură cer soluții urgente de la CNAIR, după carnagiul de pe DN2. Propunerea specialiștilor
09:26 - Cosmin Mladin, șeful rețelei de contrabandă cu ţigări din Arad, a fost prins. El a fugit de două ori de autorități
09:13 - Lista județelor afectate de codul portocaliu de caniculă. Elena Mateescu (ANM) anunță că vor mai exista vijelii și furtuni (VIDEO)
09:00 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic Național, „fără a fi afectate funcțiile de securitate nucleară”
08:52 - „Mare țoapă! O băbăciune”. Ana Maria Popescu (Brânză), jignită ca la ușa cortului de consilierul primarului din Tulcea. La scurt timp și-a dat demisia
08:36 - JO 2020. Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au cucerit medalia de argint la dublu rame masculin. „Să nu cedezi niciodată”
08:27 - Bilanțul furtunilor din ultimele 24 de ore: Acoperiș, răsturnat peste mașini în Fălticeni și cabluri electrice rupte la Botoșani (VIDEO)