Incendiu DEVASTATOR la un depozit de dezmembrări din Craiova. E O TRAGEDIE! (VIDEO, FOTO)

Incendiu DEVASTATOR la un depozit de dezmembrări din Craiova. E O TRAGEDIE! (VIDEO, FOTO)
Foto: Captură Digi24

UPDATE:Pompierii au adus încă o autospecială şi intervin inclusiv din curtea unei femei, vecină cu depozitul, informeză gds.ro.Focul a început să se extindă şi există pericolul să ajungă la casele din zonă. În urmă cu puţin timp s-a auzit şi o explozie în interiorul depozitului.Stingerea incendiului se desfăşoară cu dificultate pentru că în zona respectivă nu există hidranţi.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Sursă video: gds.ro

Un incendiu puternic a izbucnit la un centru de dezmembrări auto de la marginea Craiovei. 5 autospeciale au ajuns la fața locului și nu mai puțin de 25 de pompieri acționează pentru stingerea flăcărilor, informează Digi24.

În apropiere se află mai multe case, dar, susțin pompieri, sunt slabe șansele ca focul să se extindă.

Deocamdată este prea devreme pentru estimarea pagubelor, dar o cercetare ulterioară va stabili și acest lucru, precum și cauzele izbucnirii incendiului.

Foto: gds.ro

Ultima oră
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”
21:37 - Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine (VIDEO)
21:27 - MAE: Grevă națională vineri la nivelul transportului aerian din Italia. Vor fi perturbate zborurile efectuate pe rute naționale și internaționale
21:26 - Florin Cîțu, despre dosarul DNA privind achiziția de vaccinuri împotriva COVID-19: „Fiecare comandă este semnată de ministrul Sănătății”