Craiova: Trei poliţişti au fost bătuţi chiar în secţie (VIDEO)

Craiova: Trei poliţişti au fost bătuţi chiar în secţie (VIDEO)

Situaţie incredibilă în Craiova. Trei poliţişti au fost bătuţi măr chiar în secţie de doi bărbaţi agresivi. Agenţii încercau să-i calmeze pe cei doi indivizi, dar aceştia au devenit violenţi şi s-au năpustit asupra agenţilor, lovindu-i cu pumnii şi picioarele, informează B1 TV. Colegii agenţilor au auzit ţipetele şi au intervenit.
Agenţii au fost chemaţi la ceas de seară pentru a aplana o altercaţie fizică, în urma căreia trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, din Sadova, au fost agresaţi de trei persoane care au dat buzna în locuinţa acestora.

Neînţelegerea dintre grupări a pornit de la locurile de parcare. Victimele au fost duse la secţie, însă între timp au ajuns şi agresorii. Cei doi bărbaţi au început să-şi ameninţe victimele, iar când poliţiştii au vrut să intervină bătăuşii au început să le care pumni şi picioare. Agenţi au căzut, iar colegii lor au intervenit şi i-au pus la pământ pe agresori.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, lovire şi alte violenţe şi violare de domiciliu, cauza fiind preluată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Scandalul vine la numai câteva zile după ce, tot în judeţul Dolj, alţi poliţişti au fost ultragiaţi în spitalul Băileşti.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
09:34 - Furtunile au produs pagube majore în Moieciu. Zeci de turiști au rămas izolați, după ce drumul principal a fost distrus
09:15 - Un român din Dolj a săpat în curte pentru o piscină. Dar, ce a găsit îngropat acolo, l-a lăsat mască! S-a îmbogăţit pe loc!
08:39 - Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Anunț important pentru fanii artistului
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)