CRIMA care a şocat ROMÂNIA! A fost omorât în BĂTAIE de hoţii pe care i-a prins la furat

CRIMA care a şocat ROMÂNIA! A fost omorât în BĂTAIE de hoţii pe care i-a prins la furat

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit, de fiul său, mort pe un câmp din localitatea Teliu, județul Brașov. Polițiștii au stabilit că victima a fost atacată de doi frați pe care i-a surprins la furat de lucernă, pe terenurile sale.

„Victima a plecat de la domiciliu cu tractorul pentru a lucra mai multe terenuri cu lucernă, situate în extravilanul comunei Teliu. Din verificările și investigațiile efectuate a rezultat că, la un moment dat, victima a surprins mai multe persoane cu o căruță, în timp ce sustrăgeau lucerna de pe terenul său. Întrucat le-a cerut socoteală, două dintre persoanele surprinse au ripostat, lovindu-l cu obiecte contondente în zona capului și corpului. Cadavrul a fost ridicat si transportat la SML, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului, fiind constituite echipe de căutare a autorilor pe raza localităților limitrofe în strânsă colaborare cu IPJ Covasna”, a declarat pentru purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Ionuț Marin, citat de Mediafax.

Autorii au fost prinși miercuri, fiind vorba de doi frați din Covasna, unul dintre suspecţi fiind reţinut, iar celălalt audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.