Crimă șocantă în județul Bacău: Un bărbat a fost ucis într-un bar chiar de prietenul lui. Motivul este incredibil

Crimă șocantă în județul Bacău: Un bărbat a fost ucis într-un bar chiar de prietenul lui. Motivul este incredibil
foto: vremeanoua.ro

Un bărbat de 41 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce și-a ucis în bătaie prietenul într-un bar. Cei doi s-au luat la ceartă în timp ce se cinsteau, iar de la vorbe grele pană la violență n-a mai fost decât un pas. Teribila scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Cei doi bărbați au făcut amândoi pușcarie pentru niște furturi. Erau prieteni și mergeau des la bar împreună. De data aceasta, ieșirea celor doi s-a încheiat cu un scandal. În timp ce se cinsteau, unul dintre bărbați a vrut să plece acasă. Celălalt nu l-a lăsat și chiar l-a amenințat cu moartea, dacă nu rămâne în bar, informează B1 TV.

Agresorul le-a povestit ulterior anchetatorilor că s-a temut să nu fie înjunghiat de victimă, pe fondul scandalului dintre cei doi. Așa se face că suspectul a lovit primul cu pumnul. Și nu s-a oprit nici după ce victima a căzut la podea. Scenele cutremurătoare au fost surprinse de camerele de supraveghere ale localului.

Un singur client din bar a încercat să îl oprească pe agresor, dar s-a retras atunci când a fost amenințat cu moartea. Barmanul în fața căruia s-a petrecut totul este în stare de șoc .

“A venit să comande alcool la bar. Inițial, Petru nu a vrut alcool, ci suc. A căzut apoi a început să dea cu pumnii și cu picioarele. Eu am sunat șeful după prima lovitură. Șeful a sunat la poliție. A venit poliția și chiar și atunci el încă dădea în victimă.”, a declarat barmanul.

În bar au venit mai mulți agenți de poliție. La fața locului a ajuns și o ambulanță, iar medicii au resuscitat victima aproape o oră, însă fără rezultat. Suspectul a fost reținut de oamenii legii și apoi arestat preventiv.

„Este cercetat pentru infracțiunea de omor, iar pedeapsa maximă prevăzută de lege e de maximum 20 de ani închisoare, a spus Cristinel Ciocantă”, procuror-șef Tribunalul Bacău.