Crimă TERIBILĂ: Fiul de 23 de ani şi-a OMORÂT tatăl de 53 de ani cu ZECI de lovituri de cuţit, la Drobeta Turnu Severin

Crimă TERIBILĂ: Fiul de 23 de ani şi-a OMORÂT tatăl de 53 de ani cu ZECI de lovituri de cuţit, la Drobeta Turnu Severin

Locuitorii de pe strada Orly din Drobeta Turnu Severin au fost oripilaţi de cele petrecute luni dimineaţă în casa vecinului lor. Autorul crimei, Octavian Ştefan Filip (23 ani) avea încă sânge pe mână atunci când oamenii legii l-au scos cu câtuşe din curtea casei, relatează Adevărul.

Din primele informaţii, fiul şi-a ucis luni (14 mai) tatăl, Cristian Filip (53 de ani), cu peste 20 de lovituri de cuţit aplicate în spate şi pe faţă. A pierdut mult sânge, astfel că echipajul medical când a ajuns la faţa locului anu a mai putut face altceva decât să constate decesul. Se pare că oribila crimă s-a petrecut pe fondul unei altercaţii, însă vecinii povestesc că exista o stare conflictuală mai veche în casa familiei Filip.
Victima a fost inspector la Finanţele Publice Mehedinţi.

Autorul crimei a absolvit o facultate în Danemarca , fiind adus în ţară de părinţii acestuia în urmă cu două zile. „S-a întors de acolo cu un comportament ciudat, cu idei stranii, că vrea să schimbe lumea. Unii vorbesc că ar fi consumat şi droguri”, povesteşte un vecin.

Tânărul asasin a fost reţinut de poliţie pentru audieri şi va fi supus unei expertize psihologice la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Ultima oră
13:46 - Mizil: Două familii s-au bătut în stradă cu bâte și topoare. 10 bărbați au fost reținuți
13:41 - Metrorex oferă cartele gratis la metrou. Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru o călătorie fără plată și care este prețul unui bilet
13:40 - Marius Marin, căpitanul României, ironic cu fanii naționalei: „Mulțumim celor 15% care au fost alături de noi!”
13:28 - Poliția, mobilizată în Mykonos şi Ios să supravegheze respectarea regulilor anti-COVID, după ce 13 insule greceşti extrem de populare printre turiști au ajuns pe lista roșie a ECDC
13:23 - Alin Stoica, planuri pentru valul 4 al pandemiei: În ultimele două săptămâni s-a triplat incidența. Trebuie să ne pregătim (VIDEO)
13:20 - Armin Laschet, candidatul pentru funcţia de cancelar al Germaniei, are probleme legate de plagiat
13:01 - Acuzații grave din partea sindicaliștilor, la adresa directorului CFR: „Ne-a mințit și pe noi de atâtea ori”
12:56 - GCS: 153 de noi infectări cu coronavirus. Încă un pacient a murit în ultima zi și au fost raportate două decese din luna iunie / 410 bolnavi sunt internați, din care 49 la Terapie Intensivă
12:44 - Ministrul Transporturilor a retras licența doar pentru un operator economic implicat în accidente feroviare, nu și pentru ceilalți (VIDEO)
12:24 - Surse: Festivalul SAGA, anunțat pentru luna septembrie în parcul Izvor, deși încă e pandemie și organizatorul nu are aprobare formală din partea Primăriei Capitalei / Există serioase îngrijorări că vegetația din parc va fi distrusă