CUTREMURĂTOR! Ce ar fi făcut CRIMINALUL DIN BRAȘOV, în timp ce își măcelărea copiii! Detaliile care I-AU ȘOCAT pe anchetatori

CUTREMURĂTOR! Ce ar fi făcut CRIMINALUL DIN  BRAȘOV, în timp ce își măcelărea copiii! Detaliile care I-AU ȘOCAT pe anchetatori

Criminalul din Brașov a declarat în fața anchetatorilor că după ce și-a ucis familia, el chiar a putut comunica telepatic cu copiii lui.

De asemenea, asasinul a mai adăugat că aceștia i-ar fi transmis că „e mai bine acolo”. Bărbatul a mai spus, la audieri că a vorbit cu cei doi copii în timp ce îi omora și până când aceștia și-au dat ultima suflare.

Florin Buliga le-a spus anchetatorilor că el crede în reîncarnare și în existența vieților multiple. Mai mult, acesta a spus că în perioada sărbătorilor pascale „trebuie să moară anumite persoane alese”. Pe de altă parte, anchetatorii l-au descris ca pe o persoană ”ciudată”, dar nu ”nebună”.

Florin Buliga, în vârstă de 43 ani, și-a omorât soția și pe cei doi copii, în noaptea de luni spre marți, când aceștia dormeau.