Detalii CUTREMURĂTOARE despre cum a vrut Florin Buliga să se sinucidă în arest: A încercat să-și smulgă venele cu dinții!

Detalii CUTREMURĂTOARE despre cum a vrut Florin Buliga să se sinucidă în arest: A încercat să-și smulgă venele cu dinții!

Florin Buliga, bărbatul din Brașov care a îngrozit o țară întreagă după ce și-a măcelărit soția și cei doi copii, a încercat să se sinucidă în arest.

”Noaptea, pe când cei cinci colegi de celulă dormeau, bărbatul și-a scobit, cu un cuțit din plastic, o gaură la încheietura mâinii stângi. Și-a făcut o rană de vreo cinci centimetri lungime, trei lățime și adâncă de un centimetru. A ”săpat” până la tendon. Apoi, a încercat să-și smulgă venele cu dinții. Nu a reușit sau nu a mai vrut, nu se știe, însă nu a dus până la capăt actul suicidal. Apoi, a fost observat de ceilalți arestați, care au dat alarma”, au declarat surse judiciare pentru libertatea.ro.

Ulterior, el le-a spus din nou procurorilor că nu regretă ce a făcut.

”Dacă aș da timpul înapoi, i-aș omorî pe toți din familie și azi! Nu regret nimic din ce am făcut”, le-a spus criminalul, care aproape că și-a pierdut cumpătul când investigatorii au rostit numele soției sale.

Pe toată durata audierilor, Florin Buliga a stat numai în picioare și a afișat o stare de agitație. El nu a acceptat să participe la reconstituirea judiciară a crimelor.

Nu a ascuns însă faptul că a avut o relație cu o femeie pe nume Maria, chiar și în perioada în care era însurat cu Monica. A iubit-o tot timpul pe Maria, iar dovada ar fi tatuajele pe care cei doi și le-au făcut.

”Se mândrește cu tatuajul de pe umăr, care reprezintă un cap de berbec. Același tatuaj l-ar avea și amanta lui, născută tot în zodia berbecului. A spus că niciodată nu s-a ferit să se afișeze cu ea, că a prezentat-o tuturor ca fiind iubita lui”, au adăugat aceleași surse.

Primele evaluări psihologice arată că Florin Buliga a avut discernământ când a ucis.

”Primele evaluări ar arăta că bărbatul a avut discernământ când a ucis, chiar dacă mult scăzut. Însă, expertiza nu este finalizată, e în desfășurare. Se pare că suportă foarte greu detenția. Fumează extrem de mult, nu mănâncă. A slăbit vreo cinci kilograme. Acum e foarte slab”, au spus surse apropiate anchetei.