DETALII ȘOCANTE despre TRIPLUL OMOR de la Brașov: Suspectul ținea un jurnal SECRET! Ce a scris imediat după CRIMĂ este CUTREMURĂTOR

DETALII ȘOCANTE despre TRIPLUL OMOR de la Brașov: Suspectul ținea un jurnal SECRET! Ce a scris imediat după CRIMĂ este CUTREMURĂTOR

Noi detalii șocante au ieșit la iveală în cazul triplului omor de la Brașov, după ce anchetatorii au analizat jurnal detaliat, în care suspectul a scris atât înainte, cât şi după oribila crimă.

Jurnalul bărbatului din Braşov arestat după ce şi-a ucis soţia şi cei doi copi este acum probă în dosar și un indiciu crucial care dovedește că teribila faptă a fost premeditată.

În notiţe, Florin Buliga scria, cu trei săptămâni înainte de crimă, că l-a descoperit pe Dumnezeu. În acelaşi jurnal este şi o însemnare care pare a fi făcută după crimă, în care bărbatul spune că soţia şi copii săi „au plecat într-un loc mai bun decât unde ne aflăm noi, pe Pământul subjugat”.

„26.03.2018 Astăzi Ştefan, Monica şi Ioana au plecat la Dumnezeu. Să le fie sufletul uşor! Doamne ajută! Au plecat înaintea mea, aş fi dorit să plec eu, însă Dumnezeu nu m-a lăsat, cuţitul a intrat până la capăt, dar nu am murit fizic. (…) Au plecat într-un loc mai bun decât unde ne aflăm noi, pe Pământul subjugat, şi noi sclavi pe el.

Am înţeles că suntem fiinţe de lumina, dar am ajuns în Babilon, nimeni nu se mai înţelege cu nimeni, cuvintele aruncate sunt foarte des grele, chiar şi în familie. Familiile sunt dezbinate, fugiţi din ţara, ţara este sarăcită maxim, nimic nu mai are valoare, doar banii (scrie „fratii tai” şi apoi şterge – n.n.) toţi fug după bani şi apoi vor sănătate. Am văzut aproape 11 ani cum oamenii.Uite că mai importantă este sănătatea sufletului. Pe el îl uită complet, se gândesc că e ceva acolo care se duce undeva, indiferent (cuvânt şters – n.n.) unde. Am văzut ieri la mănăstirea Sinca Veche cum un (… textul nu are final)”, sunt mărturisirile scrise în jurnal de Florin, potrivit evz.ro.

Tags: