Criminalul din Braşov citeşte Biblia după gratii şi s-a apucat să îşi scrie memoriile (VIDEO)

Criminalul din Braşov citeşte Biblia după gratii şi s-a apucat să îşi scrie memoriile (VIDEO)

Criminalul din Braşov care a îngrozit o ţară întreagă urmează să fie supus unei expertize psihiatrice, pentru a se afla dacă a avut discernământ în momentul în care a comis triplul asasinat. Până atunci însă bărbatul se află după gratii, unde îşi petrece timpul citind din Biblie şi meditând.

Florin Buligă, acuzat de o înfiorătoare triplă crimă, aşteaptă expertiza psihiatrică. Între timp, bărbatul a fost închis într-o celulă alături de alți trei arestați, care nu sunt însă cercetați pentru infracțiuni cu violență.

Dintre colegii de celulă, bărbatul ar vorbi cel mai mult cu un tânăr de 18 ani, acuzat de trafic de droguri de mare risc. Buligă este convins că tânărul e nevinovat.

Poliţiştii povestesc că după gratii bărbatul este liniştit, chiar „cuminte”. Îşi petrece timpul citind din Biblie şi meditând.

„În libertate, fuma cam 12 grame de canabis în două săptămâni, în țigări rulate de el. În arest s-a terminat cu drogul și atunci fumează un pachet și jumătate de țigări, poate două pe zi. Dublu față de cât fuma afară. În rest, citește Biblia, își scrie memoriile într-un jurnal și meditează. De mâncat, mânâncă doar vegetarian.”, spun surse judiciare

Bărbatul îşi scrie memoriile, dar le-a spus anchetatorilor că nu regretă crimele, ci doar că îi pare rău că familia lui a suferit. Mai mult, criminalul nu îşi aminteşte să-şi fi înjunghiat fiica, care tocmai împlinise 18 ani.

Expertiza psihiatricăva stabili dacăbărbatul a avut sau nu discernământ când şi-a ucis întreaga familie. Procurorii au cerut ca Florin Buliga săfie cercetat pentru omor calificat în stare de arest. Bărbatul ar putea primi închisoare pe viaţă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags: