Bărbatul din Braşov care şi-a măcelărit soţia şi copiii are o zgârietură pe obraz. Cine i-a făcut-o

Bărbatul din Braşov care şi-a măcelărit soţia şi copiii are o zgârietură pe obraz. Cine i-a făcut-o

Noi detalii şocante ies la iveală în cazul lui Florin Buliga, bărbatul din Braşov care şi-a ucis cu sânge rece soţia şi cei doi copii.

Criminalul a fost dus joi la serviciul de medicină legală Braşov pentru o examinare fizică. Legiştii au constatat că are în drepul inimii o rană superficială pe care, după cum el însuşi declară, şi-a provocat-o în încercarea de a se sinucide.

Mai mult, s-a observat şi o zgârietură pe obrazul bărbatului, plagă despre care Florin Buliga a spus că i-a făcut-o soţia, în lupta ei disperată pentru viaţă, relatează stirileprotv.ro.

Tot joi, joi trupurile neînsufleţite ale celor doi copii şi al mamei lor au fost ridicate de rudele femeii, de la morgă şi duse în PiatraNeamţ pentru înmormântare.
Venită să preia trupurile neînsufleţite, sora femeii moarte le-a cerut anchetatorilor să îi permită o discuţie scurtă cu Florin Buliga. Femeia a vrut să afle de la el „ce a avut în cap când a făcut asta”. Nimeni nu ştie ce a răspuns omul de afaceri în cele câteva minute cât a durat dialogul.

Avocatul lui Florin Buliga spune că bărbatul nu regretă nimic din ce a făcut. I-a povestit că nu a avut nicio problemă cu copiii, şi că toate supărările proveneau din conflictele cu soţia. La audieri, ar fi spus că femeia nu îl înţelegea emoţional şi nu îl spijinea.

Apărătorul omului de afaceri bănuieşte că toată această criză, care a dus la tripla crimă, a fost declanşată de consumul de droguri. De altfel, la percheziţii anchetatorii au găsit în maşina bărbatului substanţe interzise.

Judecătorii au decis arestarea preventivă a lui Florin Buliga pentru 30 de zile, iar bărbatul nu a contestat decizia. De asemenea, procurorii DIICOT au deschis un dosar pentru consum de droguri.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat