Criminalul lui Constantin Ghenescu, prins de poliție: Acesta riscă până la 25 de ani de închisoare

Criminalul lui Constantin Ghenescu, prins de poliție: Acesta riscă până la 25 de ani de închisoare
Foto: cinemarx.ro

Anchetatorii care se ocupă de cazul morții actorului Constantin Ghenescu au reținut un suspect care ar fi recunoscut deja că a comic crima în scopul jafului.

Individul se numește Vasile Botezatu, un recidivist în vârstă de 25 de ani, și ar fi aflat de la mătușa sa, femeie de serviciu în blocul actorului, că acesta nu își încuie locuința.

Agresorul a mărturisit că l-a urmărit pe Ghenescu, în urmă cu o săptămână, după ce actorul și-a ridicat pensia de la bancomat, iar în apartamentul acestuia l-a lovit de mai multe ori cu un cuțit în zona gâtului.

Bărbatul a furat banii și, întors acasă, și-a anunțat rudele că a ucis pe cineva și se va ascunde, scrie Agerpres.

Din ziua comiterii crimei, Botezatu a dispărut de la domiciliu şi a fost găsit de poliţişti când, se pare, încerca să se sinucidă. Criminalul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat, duminică, în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav. Pentru fapta sa, individul riscă până la 25 de ani de închisoare.

Ultima oră
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie