Crin Antonescu, despre grațierea lui Adrian Năstase: Este o diversiune. Evit acele gesturi care au nevoie de legitimitate

Crin Antonescu, despre grațierea lui Adrian Năstase: Este o diversiune. Evit acele gesturi care au nevoie de legitimitate

Președintele interimar Crin Antonescu a declarat, vineri, vizavi de posibilitatea grațierii lui Adrian Năstase, că nu are nicio intenție în acest sens, toate speculațiile fiind doar o diversiune.

Acesta a arătat că interimatul său este comparabil cu o sentință care nu a fost supusă încă procedurii de apel.

Povestea cu iminenta grațiere a lui Adrian Năstase imediat ce ajunge Crin Antonescu președinte este o diversiune. În această perioadă consider firesc să fac doar acele lucruri care trebuie făcute, cum ar fi că toți consilierii prezidențiale care sunt acum la Cotroceni nu vor fi destituiți. Suntem până la urmă ca la o sentință fără apel„, a spus Antonescu.

Președintele interimar a adăugat că va evita să ia decizii care au nevoie de legitimitate, el nefiind ales de către popor.

Gesturi pentru care un președinte trebuie să aibă și legitimitatea pentru a-și asuma răspunderea fără îndoială voi evita„, a încheiat Crin Antonescu.

Ponta: Grațierea lui Năstase este o diversiune

Embed: " />