Cristian Bușoi: Florin Cîțu are sprijinul PNL. Nu avem un temei puternic să-l schimbăm (VIDEO)

Cristian Bușoi: Florin Cîțu are sprijinul PNL. Nu avem un temei puternic să-l schimbăm (VIDEO)
Foto: facebook.com/cristi.busoi

Cristian Bușoi a comentat, vineri seară, în emisiunea „Actualitatea”, prezentată deTudor Mușat,pe B1 TV, cele mai arzătoare subiecte ale momentului. În legătură cu diferențele dintre numărul de persoane raportate ca fiind răpuse de COVID-19și cele reale, europarlamentarul PNL a afirmat că lămurirea acestuia aspect este o urgență.

„Aceste lucruri sper că se vor lămuri în zilele următoare. Este un subiect serios și trebuie lămurit într-un fel sau altul. Foarte important este ca percepția publică și mai ales a acelora care au avut încredereîn partidele acestei coalițiiestecă dacănu ne oprim odată, această încredere pe care am primit-o se va risipi. Așteptările sunt foarte mari din partea acestei guvernări: pe nimeni nu interesează jocurile politice, poziționări de imagine, alegerile sunt peste 3 ani și jumătate și știumulti colegi serioși și responsabili din USR, PLUS și PNL. Trebuie să se așeze la masă și să găsească o cale pentru a continua acesta construcție pentru România”, a spus Bușoi.

În ceea ce privește o eventuală plecare a premierului, din cauza felului în care l-a demis pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății, Bușoi a spus că nu se ia în calcul un asemenea scenariu.

„Sprijinul pentru Florin Cîțu e total. A fost reafirmat de către președintele partidului, Ludovic Orban. Nu vedem un temei puternic săse întâmple acest lucru acum, într-o perioadă în care ar trebui să ne concentrăm pe creșterea capacității de vaccinare, evaluarea situație medicale, creșterea paturilor de ATI, reducerea infectării și, sigur, măsurile economice, PNNR este intrat în linie dreaptă. Nu vrem să începem o discuție legată de schimbarea guvernului, premierului de un guvern, de un nou program de guvernare…A ridica mereu această problemă total inflexibilălegată de demisia premierului, nu ajută.”, a spus europarlamentarul.

Urmăriți B1TV.ro și pe