Gest INUMAN: Protestatarul Cristian Dide sărbătorește moartea femeii jandarm spulberată pe trecerea de pietoni alături de copilul ei (FOTO)

Gest INUMAN: Protestatarul Cristian Dide sărbătorește moartea femeii jandarm spulberată pe trecerea de pietoni alături de copilul ei (FOTO)
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Cunoscutul protestatar Cristian Dide a avut o reacție incalificabilă la știrea că o femeie jandarm din Suceava a murit în urma unui accident rutier.

Astfel, acesta a distribuit, pe pagina sa de Facebook, știrea, adăugând comentariul ”One more down! Du-te după Giani”.

Multe persoane l-au criticat în urma acestui gest, iar Dide le-a răspuns.

„Nu este comentariul pe care îl așteptam. Până în final a murit un om nevinovat, o femeie care avea un copil mic, atât de jos ai ajuns?? Să îți fie rușine! Cu toata ura pe care o am față de evenimentele din 10 august, nu mă pot bucura de tragedia unui om care nu a făcut nimic”, a comentat o femeie la articolul distribuit.

Însă bărbatul nu s-a lăsat înduplecat.

„Pentru mine a murit un jandarm. Scuza asta că avea un copil nu mai ține… Și Stalin a avut copii, Bin Laden a avut copii, și ei tot oameni au fost. Câți oameni au omorât cei de mai sus?”, a fost răspunsul acestuia.

„Ei au avut compasiune de Doru Oprea când i-a scos schija de lângă femurală?”, adăugat el într-un alt comentariu.

Reamintim că o femeie jandarm din Suceava a murit în urma unui accident rutier. Aceasta traversa strada regulamentar, fiind cu fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate. Copilul a suferit leziuni grave şi se află în comă la spital.