Cristian Sima: "Azi e azi, iar mâine – vom trăi și vom vedea", asta e suprema filosofie a lui Iohannis

Cristian Sima: "Azi e azi, iar mâine - vom trăi și vom vedea", asta e suprema filosofie a lui Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, va lansa pe 23 mai, la Târgului Internațional Bookfest, o nouă carte intitulată „Primul Pas”, o continuare a volumului din 2014 „Pas cu Pas”.

Până la marea lansare, președintele Iohannis, care a sărbătorit Paștele duminica aceasta, a plecat în vacanță. Șeful statului se relaxează într-o destinație exaotică, insula Madeira din Portugalia.

În acest context, Sima este de părere că șeful statului își lansează cartea “Primul pas” la Madeira, afirmând că fiozofia lui Iohannis seamănă cu cea a lui Coronin, adică „azi e azi, iar mâine – vom trăi și vom vedea”.

“Johannis își lansează cartea „Primul pas”. Primul pas la Madeira, e pe urmele lui A.J. Cronin. După Gran Canaria va urma Gran Canalia, adică lupta contra canaliilor corupte din parlament. Vom alterna primul pas cu prima spovedanie, al doilea pas cu a doua spovedanie și tot așa …Peste 5 ani Klaus își va lansa și ultimul volum: Al cincisprezecelea pas, câte unul la fiecare 100 de zile. Tot e bine că nu scrie 1001 de nopți.

„Azi e azi, iar mâine – vom trăi și vom vedea: aceasta este suprema filosofie.” Cronin în Gran Canaria Seamana cu filosofia lui Klaus”, scrie Sima pe contul său de Facebook.

 În aceeași zi cu lansarea cărții președintelui, brokerul Cristian Sima își lansează cartea “Marea spovedanie”, o analiză a sistemelor pre şi postdecembrist din România şi a evoluţiei europene din anii ‘90, premergătoare Uniunii Monetare şi marii crize economice din 2008.