Cristian Toporan a fost condus pe ultimul drum. Elena Băsescu și-a luat rămas bun de la primul ei iubit (FOTO)

Cristian Toporan a fost condus pe ultimul drum. Elena Băsescu și-a luat rămas bun de la primul ei iubit (FOTO)
foto: libertatea.ro

Cristi Toporan, primul iubit al Elenei Băsescu, a fost îngropat joi, 27 octombrie, la cimitirul Cuțitul de Argint.

Îndurerați și cu lacrimi în ochi, la ceremonia funerară au luat parte familia și toți prietenii și cunoscuții tânărului de 35 de ani, care și-a luat rămas bun de la această lume mult prea devreme, fiind răpus de boala incurabilă de care suferea, potrivit Libertatea.

Deși nimeni nu ar fi crezut, Elena Băsescua fost și ea prezentă la înmormântare. Cu toate că nu a avut curajul să intre în capela în care se afla trupul neînsuflețit al tânărului, Elena Băsescu și-a lăsat chipul inundat de lacrimi și a suferit în curtea bisericii pentru primul ei iubit.

Printre mulțimea de oameni care a venit să-și ia rămas bun de la Cristi s-a numărat și Adriean Videanu, care l-a apreciat foarte mult pe tânărul de 35 de ani. Acesta a suspinat vreme de un ceas pentru cel cu care fiica sa a avut o relație de doi ani.

Lui Cristi Toporan i-a fost împlinită ultima dorință, aceea de a fi condus pe ultimul drum cu sicriul închis. Acesta ajunsese la 35 de kilograme înainte de a se stinge din viață.

Cristian Toporan s-a stins din viață duminică seara într-un spital din Germania, după o luptă îndelungată cu cancerul.

Omul plin de viață, muncitor, care ducea o viață frumoasă și lipsită de griji, a dispărut definitiv din viața tuturor celor care l-au iubit și l-au apreciat. Acum a lăsat în urmă un ocean de dor și suspine, dar și adevărate realizări în domeniul afacerilor.

Ultima oră
00:18 - Alexandru Rafila: Valul 5 COVID e posibil să vină la jumătatea lunii ianuarie / Propunerea ministrului Sănătății privind certificatul verde
23:57 - Cine este și cum arată soțul celebrei Dalida din „Las fierbinți”. Povestea celor doi a început la Costinești: „I-a plăcut cum muncesc. A fost așa o chimie”
23:54 - Gigi Becali a ieșit la atac. Reacția patronului FCSB după ce Patriarhul Daniel s-ar fi vaccinat anti-COVID
23:46 - Alexandru Rafila, despre varianta Omicron: Sunt informații că ar fi de patru ori mai transmisibilă decât tulpina Delta. Va ajunge și în România, sigur
23:37 - Klaus Iohannis a înaintat în grad mai mulţi reprezentanţi ai STS, SIE, SPP, Ministerului de Interne și Ministerului Apărării
23:29 - Haos total cu testele de salivă pentru elevi. Misiune dificilă pentru profesori / Clanul Cămătaru și magazinul de haine al lui Cătălin Botezatu le livrează la Guvern
23:26 - SUA, în contextul comasării de trupe ruse la frontierele Ucrainei: „Toate opțiunile sunt pe masă. Rămâne ca NATO să decidă care sunt următoarele mișcări”
23:19 - Octavian Jurma: Noua tulpină de coronavirus e capabilă să producă valuri epidemice. Ea dislocă foarte repede varianta Delta și reușește s-o înlocuiască (VIDEO)
23:17 - Demi Moore, dezamăgită de bărbați. Actrița se iubește cu o femeie?
22:57 - Comisarul european pentru transporturi, întâlnire cu Maia Sandu. Adina Vălean: Aspirațiile pentru prosperitate și justiție au determinat pașii Republicii Moldova spre UE