Cum acționează spionii ruși în România. Dezvălurile deputatului Pavel Popescu: „Această experiență mi s-a parut una extrem de agresivă” (VIDEO)

Cum acționează spionii ruși în România. Dezvălurile deputatului Pavel Popescu: „Această experiență mi s-a parut una extrem de agresivă” (VIDEO)
Pavel Popescu a vorbit despre cum acționează spionii ruși în România. Foto: Pavel Popescu / Facebook

Dezvăluiri halucinante despre activitățile rușilor în România. Deputatul PNL Pavel Popescu, fost șef al Comisiei de Apărare din Parlament, susține că angajații Ambasadei Rusiei au participat, fără să fie invitați, la evenimentele oficiale în țara noastră. Oamenii lui Putin ar fi venit să culeaga informații inclusiv de la recepțiile organizate la București de Statele Unite.

Pavel Popescu, despre activitățile spionilor ruși în România

„Am fost la un eveniment public și stăteam la coadă pentru a-mi prezenta invitația. A venit acest domn și m-a întrebat despre pinul pe care îl port în piept. Am un pin cu acele avioane de care va spuneam, pe care sper cu mândrie să le primim cât mai rapid in capabilitatea statului român.

Acest domn e ciudat pentru că s-a prezentat ca fiind atașat militar, vorbea o română bună și m-a întrebat ce reprezintă acest pin, m-a întrebat dacă sunt pilot și i-am spus că nu sunt pilot, că sunt membru al Comisiei de Aperare. Părea că stie, era așa foarte ironic și zâmbăreț. A trecut pe lângă mine, a mai stat undeva la 10 minute.

Modul în care adjunctul atașatului militar a intrat la această recepție, repet, neinvitat, a fost unul perfid, pentru că l-am văzut cu ochii mei când a desfășurat această acțiune, de a intra neinvitat la acea recepție și disimulând foarte mult în în momentul în care a făcut-o”, a declarat Pavel Popescu în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării”, moderată de Robert Turcescu pe B1 TV.

Spionii ruși acționează agresiv, pe față

Mai mult, deputatul PNL a afirmat că, la acel eveniment, angajatul Ambasadei Rusiei a avut o atitudine directă atunci când s-a prezentat.

„Mă gândesc cum vom reacționa noi ca alianță, ca stat la astfel de chestiuni. V-am spus această experiență pentru că mi s-a parut una extrem de agresivă, a fost una pe față, agresivă și cred că a fost una autentică.

Motivul pentru care a intrat acolo nu pot să vi-l spun, dar prezentarea lui a fost una extrem de directă – Sunt atașat al Ambasadei Federației Ruse la București – zâmbind oarecum ironic de faptul că este prezent la acel eveniment”, a mai declarat Pavel Popescu, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe