Cum alegi buchetul de mireasă? Criterii esențiale

Cum alegi buchetul de mireasă? Criterii esențiale
Cum alegi buchetul de mireasă? Criterii esențiale

Ai primit inelul de logodnă? Cu siguranță trebuie să te apuci de organizare pentru că nu este deloc ușor să organizezi un așa eveniment și în mod sigur îți dorești să fie totul pus la punct așa cum trebuie. Principale lucruri cu care trebuie să începi sunt locația, muzica, care este foarte importantă la un astfel de eveniment, verighetele, costumul mirelui, rochița miresei și cel mai important accesoriu, buchetul miresei. În acest buchet trebuie să te regăsești pe tine, stilul tău, să fie asortat cu rochia, dar și cu modul în care vrei să îți decorezi locația. Acest articol îți prezintă câteva criterii, în urma cărora vei putea face alegerea perfectă.

După ce ți-ai ales rochia potrivită, trebuie să treci imediat la căutarea buchetului ideal, care să se potrivească perfect cu rochița.

Locația nunții

Unul dintre criteriile de bază este locația, care va fi la rândul său decorată cu arajamente florale, astfel că buchetul trebuie să se integreze frumos în acest decor. De asemenea, dimensiunea buchetului și modul în care este realizat trebuie să fie direct proporționale cu criteriile ce definesc locația.

În cazul unei nunți în aer liber, în grădină de exemplu, trebuie să alegi un buchet mediu, întrucât natura este deja destul de prezentă, dar dacă va fi vorba despre o nuntă pe plajă, trebuie să alegi un buchet mare care să aducă viață pe plaja de nisip. Pentru o nuntă rustică, vei alege un buchet realizat din flori de câmp, cea mai frumoasă și potrivită este floarea-soarelui, aduce veselie și optimism evenimentului.

Pentru nunțile de lux, organizate în ballroomuri, buchetele de mireasă trebuie să fie pe măsură, mari, extravagante, realizate din orhidee, cale sau flori exotice.

Alegerea buchetului perfect

După cum știi deja buchetul este un accesoriu al miresei, astfel că trebuie să-l asorteze cu rochia sa. Dacă alegerea ta în ceea ce privește rochia, este una simplă, mai puțin fastuoasă, fără aplicații, este de preferat să alegi un buchet mai mare, mai extravagant, care să scoată în evidență și rochia, dar dacă îți dorești ceva simplu în totalitate poți alege varianta simplă, un buchet la fel de simplu precum rochia.

Pentru o rochie voluminoasă, cu multe aplicații, ai din nou două variante la dispoziție, poți opta pentru un buchet voluminos, la fel de fastuos precum rochita, dar poți alege și o varianta mai simplă pentru a nu obtura detaliile rochiei.

Să-ți creezi un buchet doar al tău, și acest aspect este destul de important pentru că tu trebuie să te simți bine și în largul tău în acea zi, astfel că trebuie să încerci să faci un buchet după gustul tău, după stilul tău și ținând cont de personalitatea ta.

Și silueta se numără printre criteriile de care trebuie să ții cont atunci când vine vorba de alegerea buchetului, pentru o talie mică, cu bustul și șoldurile aliniate, alege un buchet de mireasă rotund, pentru o siluetă în formă de pară, buchetul ales trebuie să aibă o formă asimetrică, aceeași formă o poți alege și pentru o siluetă rotundă.

Acum că știi cum să identifici buchetul de mireasă potrivit, alege buchete de mireasă de la Florăria Maison d’Or, nu vei regreta.