Cum arată prima „Săgeată Albastră” cu revizie capitală tip R9, din România (FOTO)

Cum arată prima „Săgeată Albastră” cu revizie capitală tip R9, din România (FOTO)
Sursa Foto: Facebook/ Electroputere VFU Pascani

Electroputere VFU Pascani SA a finalizat cu succes reparația capitală de tip R9 la automotorul Desiro cu numărul AM 2072, acesta fiind primul din cele 50, la care compania are semnat acord cadru cu SNTFC „CFR Calatori” SA.

Automotoarele Desiro SR20D, cunoscute ca „Săgeți Albastre”, au fost achiziționate de SNTFC CFR Călători SA în perioada 2003-2007, notează stirileprotv.ro.

Cum arată prima „Săgeată Albastră” după reparația capitală

Electroputere VFU Pașcani a anunțat că a finalizat reparația capitală de tip R9 a automotorului Desiro cu numărul AM 2072. Acesta este primul din cele 50 pentru care compania are semnat acord cadru cu CFR Călători SA.

„Reviziile capitale de tip R9 se realizează la 12 ani de operare sau la două milioane km parcurși și reprezintă un proiect complex, prin care se dezasamblează și se verifică, repară sau schimbă toate subansamblele automotorului, mai puțin motoarele acestuia. (…)

Electroputere VFU Pascani SA are experiența reviziei de tip R8 efectuată cu succes la toate cele 57 automotoare contractate cu CFR Călători și depune toate diligențele și eforturile pentru a duce la bun sfârșit noul proiect asumat, în condițiile în care licitația a fost inițiată la finalul anului 2021 iar prețul materialelor și subansamblelor a crescut cu până la 40-50%”, anunță Electroputere VFU Pascani, într-o postare pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)