Cum va fi vremea de Paște 2022. Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Cum va fi vremea de Paște 2022. Meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni
Cum va fi vremea de Paște în România / Foto: Pixabay.com

Meteorologii ANM au emis estimările meteo pentru următoarele patru săptămâni. Astfel de Paște, românii vor avea parte de vreme caldă, temperaturile fiind mai ridicate față de normalul perioadei.

Din primele estimări, cerul va fi predominant senin, iar ploile se vor semnala izolat. În ziua de Florii, meteorologii ANM au anunțat vreme frumoasă, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo pentru 11. 04 – 18.04. Cum va fi vremea de Florii

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice și la munte.

Prognoza meteo pentru săptămâna 18. 04 – 25.04. Vremea de Paște 2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Vremea în săptămâna 25.04 – 02.05

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.  Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval

Cum va fi vremea în săptămâna 02.05 – 09.05

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi local excedentare în regiunile centrale și nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei.

Descoperă și prognoza meteo pentru întreaga lună aprilie.

Urmăriți B1TV.ro și pe