Cursă de groază: Un taximetrist a fost amenințat, jefuit și lăsat în mașină, legat la mâini, de un client şi de un complice al acestuia (VIDEO)

Cursă de groază: Un taximetrist a fost amenințat, jefuit și lăsat în mașină, legat la mâini, de un client şi de un complice al acestuia (VIDEO)
Foto: bzi.ro

O banală cursă s-a terminat prost pentru un taximetrist din Timişoara. Bărbatul a fost jefuit de un client şi de un complice al acestuia, informează B1 TV. Unul dintre ei i-a pus taximetristului cuţitul la gât, iar celălalt un pistol la tâmplă. După ce i-au luat toţi banii şi bunurile de valoare, indivizii l-au lăsat pe şofer în maşină, legat la mâini.

Totul a început la câteva minute după miezul nopţii, când taximetristul a fost solicitat pentru o cursă de un tânăr care i-a făcut semn pe stradă. Până aici, nimic care să dea de bănuit.

Numai că după câteva minute de mers, clientul i-a spus taximetristului să modifice traseul şi să meargă într-o zonă izolată din Timişoara.

Cursă de groază: Un taximetrist a fost amenințat, jefuit și lăsat în mașină, legat la mâini

#DIRECT_ONE_koy097#

Ajuns pe o stradă neasfaltată, bărbatul i-a cerut să oprească, iar brusc a apărut un individ cu o cagulă pe faţă. Acesta din urmă a deschis portiera brusc și a urcat în taxi.

Scenele care au urmat au băgat groaza în taximetrist. UInul dintre bărbaţi i-a pus cuţitul la gat, iar celălalt un pistol la tâmplă. Aşa i-au cerut încasarile, i-au luat telefonul mobil şi o tabletă.

După ce l-au legat pe taximetrist, atacatorii au smuls apoi staţia din bord, au luat cheile de la maşină şi au fugit.

Deşi speriat, bărbatul a reuşit să dezlege nodul de la mâini şi a încercat să-i urmărească pe atacatori, alergând în direcția în care aceștia o luaseră. Numai că cei doi l-au observat și l-au amenințat din nou cu moartea.

Un şofer care a trecut prin zonă şi căruia taximetristul i-a cerut ajutorul a fost cel care a sunat la 112.

Pe lângă poliţişti, în căutarea tâlharilor au pornit şi mai mulţi colegi de-ai taximetristului. Peste 100 de mașini de taxi au împânzit străzile încercând să dea de urma fugarilor, dar în zadar.

Cazul a fost preluat de ofițerii de la Biroul de Investigații Criminale de la Poliția Timișoara. Oamenii legii speră că în baza descrierilor făcute de taximetrist și cu ajutorul probelor strânse de criminaliști să pună mâna pe cei doi atacatori.