CUTREMURĂTOR: Dan Adamescu, scrisoare de pe patul de spital, înainte să MOARĂ

CUTREMURĂTOR: Dan Adamescu, scrisoare de pe patul de spital, înainte să MOARĂ

Cu puţin timp înainte să moară, miliardarul Dan Adamescu a povestit de pe patul de spital ororile prin care a trecut în detenție. El a descris experienţa trăită în celulă cu Mircea Băsescu, cum a căzut inclusiv la toaletă şi pentru ce vrea ca familia să se adreseze forurilor europene, anunță știripesurse.ro citând RomâniaTV.

Scrisoarea lui Dan Adamescu conţine 12 pagini, pe care miliardarul le-a dictat, pentru că nu putea scrie. Potrivit sursei citate, Adamescu a spus în acea scrisoare că singurul lucru pentru care îi poate aprecia pe cei din conducerea penitenciarelor este că l-au pus în celulă cu persoane cam de aceeaşi factură socială.

Aşa a ajuns Dan Adamescu să stea cu Mircea Băsescu în celula de la arestul preventiv, atunci când a fost încarcerat la Poliţia Capitalei. Problemele pe care le descrie sunt însă înfiorătoare. Adamescu povestește despre spaţiul redus, despre faptul că el nu se putea mişca decât cu ajutor, însă rareori găsea acel ajutor şi că de multe ori a căzut, chiar şi atunci când mergea la toaletă.

Adamescu a dorit să facă aceste mărturii pentru ca familia sa să meargă mai departe la forurile europene. În ampla sa scrisoare face referire şi la dosarul său şi modul în care i-au fost nimicite afacerile.

Urmăriți B1TV.ro și pe