”Dacă ai fost președinte, asta nu înseamnă că poți să faci circ pe la televizor” Alina Petre, prima reacție după ce a fost dată în judecată de Traian Băsescu (VIDEO)

”Dacă ai fost președinte, asta nu înseamnă că poți să faci circ pe la televizor” Alina Petre, prima reacție după ce a fost dată în judecată de Traian Băsescu (VIDEO)

Alina Petre, fostă Măgureanu, a anunțat că Traian Băsescu a dat-o în judecată și că îi cere daune de 100.000 de lei. (Detalii AICI) Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, aceasta a declarat că nu îi este frică de noul proces și că Traian Băsescu, dacă a fost președinte al țării, asta nu înseamnă că-și poate permite să jignească lumea și să facă circ la televizor.

”Tocmai am dus dosarul la avocatul meu. Bănuiesc că această reacție vine în urma procesului intentat de mine pentru calomnie, care nu știu dacă a ajuns pe masa judecătorilor, în care i-am cerut daune morale de un ron.

Pe foaie scrie că l-am calomniat public, că am făcut în denunțurile mele referiri la el, dar nu eu am făcut referirile, ci domnul Ghiulbenghian. Fiecare e liber să facă ce vrea și să acționeze în judecată pe cine vrea. Ne vedem la Tribunal și asta e”, a susținut Petre pentru B1 TV.

Alina Petre, prima reacție după ce a fost dată în judecată de Traian Băsescu

#DIRECT_ONE_61x82j#

Acesta a mai spus că și-a angajat un avocat nou pentru acest dosar și a precizat că puțini sunt avocațiii dispuși să reprezinte în dosare cu nume importante: ”Eu mi-am angajat un avocat nou pentru că sunt puțini care vor să mă reprezite în dosare cu nume din acestea sonore. E cumva normal, că acești oameni au influență…”

Întrebată dacă îi este frică, aceasta a întrebat: ”Nu mi-e frică, de ce să-mi fie frică?

Domnul Băsescu a fost președinte și acum e cetățean ca oricare altul. Dacă a fost președinte asta nu înseamnă își poate permite să mă jignească pe mine cum a jignit-o pe doamna Firea și l-a dat în judecată.

Nu este normal ca, dacă ai fost președinte, să poți să jignești pe toată lumea și să faci tam-tam când vrei tu și circ pe la televizor pe baza unor nume sonore. Acum sunt un nume sonor fără voia mea”.

Urmăriți B1TV.ro și pe