Dacian Cioloș, despre alerta privind brânza din România: „Nu pot să accept astfel de erori. Nu este vorba despre toată producţia” (VIDEO)

Dacian Cioloș, despre alerta privind brânza din România: „Nu pot să accept astfel de erori. Nu este vorba despre toată producţia” (VIDEO)
Foto: romania-actualitati.ro

Alerta Comisiei Europene privind brânza românească s-a referit exclusiv la produsele fabricii Brădet, a precizat Dacian Cioloș, care a adăugat că a cerut la Comisie clarificarea situaţiei şi a criticat „comunicarea generală” pe acest subiect, potrivit adevarul.ro.

„Alerta referitoare la produsele româneşti din lapte de oaie a fost greşită. Nu este vorba de toţi producătorii. Am cerut încă de ieri clarificarea situaţiei la Comisia Europeană”, a declarat Dacian Cioloş.

Dacian Cioloș a mai menționat că a existat o problemă de comunicare la italieni, care au dat alerta greşit pentru brânza din lapte de oaie şi nu lapte de vacă.

Cioloș, despre alerta privind brânza din România: Nu pot să accept astfel de erori

#DIRECT_ONE_0faxuu#

„Alerta a vizat exact produsele Brădet şi nu altele. Comunicarea de la Comisie a fost prea generală, motiv pentru care am solicitat clarificări şi alerta a fost corectată cu lapte de vacă. Dacă aceste lucruri nu vor fi clarificate, voi ieşi şi voi avea o poziţie foarte clară. Nu pot să accept astfel de erori pentru că cunosc foarte bine situaţia”, a afirmat Cioloş

Premierul Dacian Cioloş participă luni la o vizită în judeţul Alba, însoţit de miniştrii Achim Irimescu şi Vasile Dîncu. Cioloş se întâlneşte cu reprezentanţii autorităţilor locale şi lansează în comuna Ciugud un program destinat dezvoltării clasei de mijloc la sate.

Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență”
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani