Dan Adamescu se află într-o situație critică: Afaceristul suferă de septicimie și nu răspunde la tratament. Rudele se plâng că nu sunt lăsate să îl viziteze deși acesta este pe patul de moarte (VIDEO)

Dan Adamescu se află într-o situație critică: Afaceristul suferă de septicimie și nu răspunde la tratament. Rudele se plâng că nu sunt lăsate să îl viziteze deși acesta este pe patul de moarte (VIDEO)

Mesaje disperate trimise de familia omului de afaceri Dan Grigore Adamescu . Milionarul se află în secţia de terapie intensivă şi este intubat iar familia este ţinută la distanţă de gardieni, fără a putea să se apropie de omul care, susţin ei, îşi trăieşte ultimele clipe. Adamescu fusese încarcerat, din luna mai a acestui an şi trebuia să execute o pedeapsa de 4 ani si 4 luni pentru că a mituit doi judecători.

Familia afaceristului a ajuns în pragul disperării. Gardienii le-au intezis să fie aproape de acesta în ultimele sale clipe de viaţă pentru ca nu există proceduri pentru situaţii de acest gen.

"Nu o lasă pe sora dumnealui să îl țină de mână pentru că nu există procedură. Este muribund, este intubat" a afirmat Adriana Constantinescu, nora lui Dan Adamescu.

"Sora lui stă acum ca un câine, păzește holurile spitalului, se uită la fratele ei și e acolo dar nu poate să îl atinga. Mi se pare ceva de neimaginat" a adăugat aceasta.

Dan Adamescu se află într-o situație critică: Afaceristul suferă de septicimie și nu răspunde la tratament. Rudele se plâng că nu sunt lăsate să îl viziteze deși acesta este pe patul de moarte

#DIRECT_ONE_ex8apm#

Rudele afaceristului au făcut apel la toate instituțiile pentru a primi ajutor pentru Dan Adamescu.

"Medicii au trimis scrisoare, gardienii au sunat și au spus că starea domnului Adamescu e foarte gravă. Vrea sora să intre și să stea lângă el. Au sunat avocații, li s-a promis că da, să meargă sora că situația s-a înrăutățit foarte tare de ieri. S-a dus sora și astăzi și i-a spus verde în față că nu există procedura. Au refuzat-o!" a adăugat nora lui Dan Adamescu.

Conform Adrianei Constantinescu, Dan Adamescu are septicimie și nu răspunde la niciun un tratament, viața sa atârnând de un fir de ață.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe