Dan Andronic susține că fluturașii de salariu de la MApN îi aparțin Oanei Sârbu, fosta parteneră a lui Turcescu: Aceasta a infirmat informația

Dan Andronic susține că fluturașii de salariu de la MApN îi aparțin Oanei Sârbu, fosta parteneră a lui Turcescu: Aceasta a infirmat informația

UPDATE 20:54 Prezentatoarea TV Sorina Matei a vorbit cu Oana Sârbu, marți seară, obținând de la aceasta infirmarea faptului că fluturașii de salariu îi aparțin, deși este angajată de peste 10 ani la Ansamblul Doina Armatei.

Consultantul politic Dan Andronic semnează un editorial în Evenimentul Zilei în care anunță că fluturașii prezentați de Robert Turcescu de la Ministerul Apărării Naționale aparțin în fapt fostei sale partenere, Oana Sârbu.

Potrivit lui Andronic, Oana Sârbu este angajată a MApN, făcând parte din ansamblul ”Doina”.

De asemenea, editorialistul Evz vorbește despre faptul că blogul lui Robert Turcescu a revenit online, acest lucru putând să indice că jurnalistul ar putea face noi mărturisiri după anunțul lansat duminică seară – că este locotenent colonel în cadrul MApN.

Se pare că ne îndreptăm spre un moment în care, odată cu reactivarea blogului lui Turcescu, vom avea parte de o nouă etapă de dezvăluiri. Rămâne de văzut despre ceea ce vom discuta în zilele următoare şi în ce măsură credibilitatea acestor dezvăluiri va fi afectată de evoluţia până în acest moment a cazului Turcescu. Rămâne de văzut dacă modul în care bâjbâim după adevăr va avea un rezultat. Părerea mea este că nu mai avem mult de aşteptat. Cu amendamentul important că şi de această dată ne vom referi la implicarea serviciilor de informaţii în derularea evenimentelor viitoare”, mai spune Andronic. 

Acesta conchide, spunând că miercuri ar urma prima etapă a dezvăluirilor lui Turcescu, potrivit unor surse bine informate.