Dan Bittman, despre vaccinare: ”Eu n-am spus niciodată, fraților, nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus”

Dan Bittman, despre vaccinare: ''Eu n-am spus niciodată, fraților, nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus''
Foto: Dan Bittman / Facebook

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a vorbit, la Antena Stars, despre posibilitatea de a se vaccina.

Deocamdată aștept să văd. Nu știu. Eu n-am spus niciodată, fraților, nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus. Eu mă iau de o situație imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate fundamentate, dar realitatea ne contrazice”, a spus Dan Bittman,la Antena Stars.

Acesta a declarat, în luna octombrie, pentru B1 TV,că el nu este coronasceptic, crede în existențacoronavirusului și-și face griji mai ales pentru copiii săi, dar nu crede că SARS-CoV-2 este atât de periculos pe cât s-a spus.

„Nu sunt coronasceptic. Cred încoronavirus, dar cred și în oameni deștepți, cred în lideri adevărați, în măsuri adevărate, nu în frică, nu în groază băgată în populație și în oameni care nu gândesc nici de aici până în geam.

În calitatea mea de părinte de trei băieți sunt foarte îngrijorat de ce se întâmplă, dar viața de nouă luni de zile ne-a demonstrat că virusul nu e atât de letal pe cât ni s-a spus în prima parte,că măsurile, aici în România, au fost luate în batjocură, că în timp ce mie mi se spunea să stau acasă, domnul președinte și domnul prim-ministru făceau cel mai grav desant aerian văzut de mine vreodată, cu sute de mii de româniplecați la muncăîn Germania. Atunci e normal să nu mai cred în condițiile acestor oameni și să spun că trebuie să vină altcineva să dreagă situația”,a declaratDan Bittman, în emisiunea”Bună, România!”, moderată deRadu BuzăianușiRăzvan Zamfir, peB1 TV.

Bittman a mai spus că i se pare în neregulă faptul că autoritățile le-au tot spus românilor să stea în case și au închis numeroase sectoare de activitate, dar nu și pe cel al construcțiilor, de parcă în șantiere nu se putea răspândicoronavirusul:„Construcțiile în România nu s-au oprit. Adică acolo nu e COVID… Eu nu am o problemă că unii da, alții nu, dar dacă iei niște măsuri la nivel de țară, ia-le la nivel de țară, nu poți să spui că există COVID pe stradă, dar nu și pe șantiere”.

„Sunt de acord cu doctorul Musta, sunt de acord că trebuie să luăm niște măsuri excepționale de protecție, dar nu sunt de acord cu măsurile pe care le luăm aici, în România, de-a valma, aiurea și acum de discuții din astea (despre revenirea la lockdown).

De ce nu vă trimiteți niște reporteri la porțile spitalelor, că dacă sunt 20.000 de testări pe zi măcar o coadă de o mie de oameni ar trebui să se formeze undeva. Vă dați seama ce înseamnă 10.000 de testări pe zi în București? Unde sunt oamenii aceia?

Zicea președintele că ne vin miliardele alea. De cenu primim măștigratuite? De ce nu primesc copiii la poarta școlii? Știți că în Olanda și Germania copiii sunt testați? Știți căîn Suedianu s-a oprit nimic? Doar evenimentele mari nu se întâmplă”, a mai susținut artistul.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:31 - Diferențe de prețuri uriașe în Bulgaria față de România. Câți bani trebuie să scoată turiștii din buzunare pentru o cafea și un suc pe litoralul bulgăresc
13:29 - Guvernul a aprobat joi scăderea cu 50 de bani a prețului carburanților. Virgil Popescu: „Mă aștept ca în perioada următoare să vedem în piață companii care aplică această Ordonanță” (VIDEO)
13:10 - Plaja 3 Papuci din Constanța îi face concurență serioasă celei din Mamaia. Cât a ajuns să coste o bere la draft
12:58 - Generalul Cristian Barbu, despre retragerea rușilor de pe Insula Șerpilor: „Ultimul atac ucrainean a fost de o intensitate ieșită din comun și este clar că rușii au avut pierderi substanțiale” (VIDEO)
12:50 - Scăderea acțiunilor Gazprom a depășit 30% după decizia de neplată a dividendelor
12:36 - Reacția Chinei după ce a fost clasificată drept o „provocare” pentru interesele NATO: „Eforturi inutile”
12:36 - Sonia Argint, despre prietenia cu Andreea Bălan, după despărțirea dintre artistă și fratele ei: “Nu văd de ce ar dispărea, doar pentru că relația ei personală s-a schimbat”
12:27 - B1 TV va difuza, în premieră, documentarul „Campanii electorale care au făcut istorie”, duminică, de la ora 16:00
12:25 - Rusia abandonează Insula Șerpilor, după bombardamentele de precizie efectuate de Ucraina
12:19 - Plajele din Grecia tot mai solicitate de vedetele românești. Lili Sandu și partenerul ei sunt pe insula Mykonos