Dan Șova scapă de arestul la domiciliu: Senatorul va fi cercetat sub control judiciar, iar decizia este definitivă

Dan Șova scapă de arestul la domiciliu: Senatorul va fi cercetat sub control judiciar, iar decizia este definitivă
Foto: enational.ro

Senatorul Dan Șova scapă de arestul la domiciliu. Magistrații au decis ca acesta să fie cercetat sub control judiciar, informează B1 TV.

Decizia este definitivă.

La ÎCCJ, doi dintre cei trei judecători au decis schimbarea măsurii de cercetare. Al treilea judecător a optat pentru menținerea arestului la domiciliu.

Acum, însă, senatorul are mai multă libertate de mișcare.

Șova este cercetat de procurori pentru trafic de influență și luare de mită. Procurorii susțin că Șova a cerut și primit 100.000 de euro pentru a-l convinge pe directorul CET Govora, Mihai Bălan, să încheie un contract cu o anumită firmă de avocatură.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său