Daniel Funeriu și-a prezentat diploma de Bacalaureat la emisiunea "Sub semnul întrebării". "Antena 3 m-a acuzat și a mințit un an de zile" (VIDEO)

Daniel Funeriu și-a prezentat diploma de Bacalaureat la emisiunea "Sub semnul întrebării". "Antena 3 m-a acuzat și a mințit un an de zile" (VIDEO)

Fostul ministru al Educației Daniel Funeriu și-a prezentat, luni, în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, mult contestata diplomă de Bacalaureat obținută în Franța. Invitatul a spus că a dorit să profite de ocazie, Bacalaureatul tocmai luând final, pentru a-și prezenta în premieră diploma.

Acesta a arătat că este inacceptabil ca o televiziune, Antena 3, să acuze fără încetare un ministru și să mintă populația.

Fiind Bacalaureatul am vrut, am adus diploma mea de Bacalaureat. Am Bacalaureatul, sunt mândru de tot ce am făcut. Dar faptul că un ministru al Educației a putut să fie acuzat un an întreg de o televiziune de doi bani, o națiune întreagă să fie mințită zi de zi, asta arată că minciuna poate să aibă picioare scurte. De fiecare dată când vedeți o știre de la Antena 3 gândiți-vă că un an de zile oamenii aceștia v-au mințit. Întrebați-vă, oare nu au mințit și cu alte lucruri„, a spus Funeriu.

Daniel Funeriu a fost adesea acuzat că nu ar avea Bacalaureatul luat, deși acesta a precizat că și-a făcut studiile în străinătate și acestea sunt echivalente.

Daniel Funeriu își prezintă diploma de Bacalaureat

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21340').select();" id="embed_text_21340" />

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)