De pe podium, la Guvern: Statul este plin de funcţionare pe care aspectul le recomandă mai mult decât realizările (VIDEO)

De pe podium, la Guvern: Statul este plin de funcţionare pe care aspectul le recomandă mai mult decât realizările (VIDEO)
Foto: hotnews.ro

Statul este plin de funcţionare pe care aspectul le recomandă mai mult decât realizările. Cu salarii generoase şi funcţii călduţe, nimeni nu pare să ştie exact ce şi cât muncesc tinerele. Deşi multe nu au experienţa necesară, ele compensează prin rudele bine plasate, informează B1 TV.

Aurora Elena Candel se află de trei ani în Guvern. Prima funcţie deţinută a fost cea de consilier la Direcţia de Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului din Ministerul Economiei. La doar 26 de ani, tânăra a fost numită de ministrul Costin Borc administrator la Uzina Mecanică Sadu, fabricant de armament controlat de stat, deşi nu avea prea multă experienţă în domeniu. În scurt timp ajunge şi membru în Consiliul de Administraţie al Avioane Craiova SA. De profesie este jurist.

O altă funcţionară tânără şi frumoasă este Cristina Mădălina Andronic. A venit în Guvern în 2017, ca subsecretar de stat în Ministerul Românilor de Pretutindeni, apoi a trecut la Ministerul Tineretului şi Sportului. Vicepreşedinte TSD Cluj, fosta jurnalistă este o fană înfocată a liderului PSD.

Fostul fotomodel, Alina Maria Pârâială, a fost numit director de cabinet în Agenţia pentru Implementarea Proiectelor Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii in 2009. Cinci ani mai târziu a devenit şefa de cabinet a fostului ministru al Transporturilor, Dan Şova.

Alina Maria Pârâială nu este însă singurul model care a ajuns la nivel înalt. Andreea Maria Severa, şefa a Serviciului Relaţii Internaţionale din Ministerul Tineretului şi Sportului, a prezentat mai multe colecţii de modă pe podium. Tânăra a ajuns director de marketing la Fashion TV România.

Prin prisma meseriei avea adeseori contact cu fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre. Atunci se zvonea că cei doi ar avea o relaţie. Din televiziune a plecat la Primăria Pantelimon, unde a fost şef de departament. În 2016 ajunge şef serviciu Marketing la Autoritatea Naţională pentru Turism. La minister câştigă peste 76.000 lei.

Mădălina Deaconescu a fost numită în iulie 2017 consilieră personală a ministrului Economiei, Mihai Fifor. Mădălina vine dintr-o familie cu tradiţie în lumea politicii. Este fiica lui Daniel Deaconescu, liderul ALDE Galaţi. Ea se ocupă în calitate de secretar și de coordonarea TLDE Bucureşti.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
17:16 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!
17:15 - Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care vor vota moțiunea alături de PSD sau AUR”
17:12 - Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă și pe cea care introduce certificatul verde COVID. Decizia nu e definitivă
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tunzi noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU