Decizie revoluţionară a oamenilor de ştiinţă. S-a renunţat la vechea metodă de măsurare a kilogramului

Decizie revoluţionară a oamenilor de ştiinţă. S-a renunţat la vechea metodă de măsurare a kilogramului

Peste 50 de ţări reunite la Versailles au decis, în unanimitate, să schimbe cilindrul de metal folosit ca standard internațional de greutate pentru un nou dispozitiv.

Astfel, reprezentanţi a mai mult de 50 de ţări au votat pentru a actualiza modul în care se calculează greutățile și măsurile, scrie Daily Mail.

În consecinţă, țările au votat în unanimitate pentru a aproba schimbări ample care susțin activitățile umane vitale precum comerțul mondial și inovația științifică.

Acest moment a fost considerat unul istoric de mulţi dintre oamenii de ştiinţă prezenţi, în ciuda faptului că decizia nu îi va afecta pe cei mai mulţi dintre oameni, deoarece nimic nu se va schimba în legătură cu cântarele de pe care le folosim să ne aflăm greutatea sau cele folosite în supermarket.

Tags:
Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)