Dej: Un barman a fost înșelat de un client care nu avea mărunt pentru a plăti consumația. Escrocul i-a mai cerut și un pai înainte de a părăsi localul (VIDEO)

Dej: Un barman a fost înșelat de un client care nu avea mărunt pentru a plăti consumația. Escrocul i-a mai cerut și un pai înainte de a părăsi localul (VIDEO)
Tupeu fără margini din partea unui hoţ din Dej. Bărbatul l-a înşelat pe un barman cu 100 de lei după ce şi-a cumpărat o băutură energizantă şi o sticlă de apă. Pe imaginile surprinse de camerele de...

Tupeu fără margini din partea unui hoţ din Dej. Bărbatul l-a înşelat pe un barman cu 100 de lei după ce şi-a cumpărat o băutură energizantă şi o sticlă de apă.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă că bărbatul a aplicat una dintre metodele deja clasice ale şarlatanilor din România, potrivit someșeanul.ro.

Individul a comandat la bar o băutură energizantă și o sticlă de apă plată și a scos din portofel o bancnotă de 100 de lei.

Pentru că întreagă comanda valora doar 6,5 lei, barmanul l-a întrebat pe bărbat dacă nu are cumva mărunt.

Acesta i-a pus că mai are în potofel doar 1,5 lei pe care i-a pus pe tejghea. Angajatul localului s-a apucat să caute în sertar pentru a-i dat individului restul de 95 de lei.

În acest timp însă, escrocul a băgat în buzunar hârtia de 100 de lei iar apoi şi-a luat restul.

Cu un tupeu fără margini, acesta a mai cerut şi un pai pentru băutură şi a mai făcut şi comandă pentru 5 mici promiţând că va veni peste câteva minute.

Țeparul şi-a luat băuturile şi a ieşit din local. Angajatul localului şi-a dat seama abia după câteva minute că a fost înşelat.

Acesta a verificat imediat imaginile de pe camerele de supraveghere şi l-a anunţat pe patron.

Administratorul a alertat poliţia iar acum hoţul este căutat de oamenii legii.

Dej: Un barman a fost înșelat de un client care nu avea mărunt pentru a plăti consumația

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe