Delfinariul din Constanța va fi despăgubit cu 120.000 euro în urma decesului delfinului Pei-Pei

Delfinariul din Constanța va fi despăgubit cu 120.000 euro în urma decesului delfinului Pei-Pei
Foto: evz.ro

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța va primi despăgubiri de 120.000 euro în urma decesului delfinului Pei-Pei, potrivit unui anunț făcut de Euroins România, citat de HotNews.

În plus, în aprilie 2014, Delfinariul va achiziționa un nou exemplar pentru a-i lua locul lui Pei-Pei, care a murit la vârsta de 6 ani, pe 8 iunie.

Moartea lui Pei-Pei a fost o mare pierdere pentru noi dar, cu sprijinul Euroins România, care a instrumentat dosarul de daună ne aflăm în acest moment foarte aproape de punctul în care vom putea cumpăra un alt delfin, de care spectatorii noștri să se bucure la reprezentații”, a declarat Adrian Bilbă, directorul Complexului.

Potrivit Angelicăi Curlisca, șefa Secției Delfinariului din Constanța, delfinul se manifestase mai puțin activ în ultimele zile, însă nu a dat semne de boală sau suferință.

Cazul delfinului Pei-Pei a fost unul special în portofoliul nostru și ne-am străduit să îl soluționăm cât s-a putut de repede. Procedura nu a fost însă ușoară și a fost nevoie de aducerea unor specialiști veterinari din Bulgaria pentru a efectua analiza necesară identificării cauzei morții delfinului”, a declarat Mihnea Tobescu, CEO Euroins România.

Tags:
Ultima oră