Delfinul Chan Chen de la Delfinariul din Constanța este bolnav. Anunțul medicilor veterinari (VIDEO)

Delfinul Chan Chen de la Delfinariul din Constanța este bolnav. Anunțul medicilor veterinari (VIDEO)

Delfinul Chan Chen de la Delfinariul din Constanța este bolnav. Medicii veterinari au fost solicitați să intervină și să efectueze o endoscopie, în condițiile în care Can Chen a devenit mai puțin receptivă si cooperantă, mănâncă mai puțin și este mult mai apatică.

Medicii au efectuat toate investigatiile imagistice posibile în condiții de teren la un mamifer acvatic – ecografie , examen radiologic și examen endoscopic digestiv superior .

Vestile momentan sunt bune , Chan Chan nu are niciun corp străin și nicio problemă digestivă care să justifice simptomatologia si sa-i puna viata in pericol .

“Am reusit sa prelevam si cateva probe biopsice din ambele stomace si probe de sange . Zilele urmatoare vom avea rezultatele complete si va vom tine la curent cu starea de sanatate a lui Chan Chan

P.S. Multumim Karl Storz Romania ( Andrei Niculae) pentru disponibilitate si pentru punerea in custodie si in folosinta a unui endoscop dedicat pacientilor de talie foarte mare”, au preizat medicii veterinari pe Facebook.