Cum mimăm indignarea? Realitatea TV îl atacă nonstop pe Dragnea, Denise Rifai îl protejează pe Petre Daea (VIDEO)

Cum mimăm indignarea? Realitatea TV îl atacă nonstop pe Dragnea, Denise Rifai îl protejează pe Petre Daea (VIDEO)

Virusul pestei porcine a provocat un adevărat dezastru în ţară, iar în ciuda faptului că Petre Daea ar trebui să răspundă cu funcţia pentru felul în care a gestionat situaţia, ministrul Agriculturii primeşte momente de respiro în locuri în care puţini se aşteptau.

Un exemplu este cel al emisiunii moderate de Denise Rifai la Realitatea TV, emisiune care miercuri seară la avut invitat pe Petre Daea. Deşi Realitatea TV s-a remarcat drept un post de televiziune care atacă în mod constant PSD şi pe Liviu Dragnea, situaţia pare că se schimbă când e vorba de anumiţi miniştri şi interese.

Denise Rifai a mimat cu mare talent indignarea în interviul luat lui Petre Daea, dar în schimb a lăsat în urmă numeroase laude şi întrebări care nu l-au pus cu nimic în încurcătură pe ministrul de Agricultură, precum se poate vedea în clipul video de mai jos:

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

De altfel, acest nu este primul episod de acest fel în care este implicată Denise Rifai. O situaţie asemănătoare a fost întâlnită şi când moderatoarea de la Realitatea TV l-a primit în platou pe Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor.

În schimb, atunci situaţia era una mult mai delicată având în vedere că postul Realitatea TV se află în insolvenţă de 7 ani de zile, perioadă în care nu a mai plătit nimic către ANAF ci doar adăugat noi şi noi datorii fără ca Ministerul de Finanţe sau ANAF să ia vreo măsură concretă.

Urmăriți B1TV.ro și pe