Deputata Andreea Cosma, CONDAMNATĂ la patru ani de închisoare cu executare

Deputata Andreea Cosma, CONDAMNATĂ la patru ani de închisoare cu executare

Deputata Andreea Cosma a fost condamnată marți la patru ani de închisoare cu executare în dosarul Ciuperceasca, informează B1 TV.Este vorba despre o decizie în prima instanță, astfel încât ea, cât și ceilalți inculpați în acest dosar pot ataca sentința la completul de cinci judecători.

REPEDE CLICK AICI: ORICE ROMÂN ADEVĂRAT TREBUIE SĂ VADĂ ACESTE 50 DE POZE !!!

În același dosar, fostul deputat Florin Anghel și fost președinte al Consiliului Județean Prahova a fost condamnat tot la patru ani de închisoare.

REPEDE CLICK AICI: POZE FOARTE SEXY CU ANDREEA COSMA. AI MAI VĂZUT ASEMENEA BUZE? (GALERIE FOTO)

”În temeiul art. 47 raportat la art. 297 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 309 Cod penal raportat la art. 132 din Legea nr. 78/2000 şi art. 5 Cod penal, condamnă pe inculpatul Anghel Florin Serghei (…), la pedeapsa de 4 (patru) ani închisoare şi 4 (patru) ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a), b) Cod penal, pentru săvârşirea instigării la infracţiunea de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave (10.674.784 lei).

În baza art. 65 Cod penal, aplică inculpatului Anghel Florin Serghei pedeapsa accesorie în conţinutul prevăzut de art. 66 alin. 1 lit. a), b) Cod penal. 4.
În temeiul art. 48 raportat la art. 297 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea la art. 309 Cod penal raportat la art. 132 din Legea nr. 78/2000 şi art. 5 Cod penal, condamnă pe inculpata Cosma Andreea (…) la pedeapsa de 4 (patru) ani închisoare şi 2 (doi) ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a), b) Cod penal, pentru săvârșirea complicităţii la infracțiunea de abuz în serviciu, care a produs consecinţe deosebit de grave (10.674.784 lei)”, se arată în decizia instanței.

Conform procurorilor de la DNA Ploiești, cei care au dispus trimiterea în judecată a acestui dosar, în perioada în care Anghel la fost președinte al CJ Prahova ar fi vândut la prețuri subevaluate zeci de hectare de teren care au aparținut fostei cazărmi Ciuperceasca. Inițial, el a transferat din proprietatea MApN, în propietatea Consiliului Județean 40 de hectare de teren, iar ulterior le-ar fi vândut la prețuri subevaluate.

În acea perioadă, Andreea Cosma era notar, astfel că toate trazacțiile au fost făcute prin intermediul cabinetului său.

În acest dosar, judecătorii au dispus, în primă instanță, o serie de despăgubiri, dar și plata de chletuieli judiciare în cuantum de 12 mii de lei pentru fiecare inculpat.