Deputatul PNL Mihăiţă Calimente, dat afară din platou la Antena 3: „Asta e democraţia pe care o aduce Ponta în România!” (VIDEO)

Deputatul PNL Mihăiţă Calimente, dat afară din platou la Antena 3: „Asta e democraţia pe care o aduce Ponta în România!” (VIDEO)
Foto: Antena 3

Deputatul PNL Mihăiţă Calimente, preşedinte al Comisiei de control al SIE, a fost dat afară din studioul Antenei 3, chiar de către moderatorul emisiunii la care era invitat, Răzvan Dumitrescu.

Calimente a fost invitat să părăsească platoul după un schimb de replici cu moderatorul emisiunii, care şi-a luat la rost invitatul pentru răspunsurile sale.

Totul a pornit de la argumentele oferite de deputatul liberal privind refuzul candidatului ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, de a participa la dezbateri impuse de contracandidatul PSD, Victor Ponta.

„Mai avem puţin şi cerem arbitraj la Curtea Europeană de Justiţie, să ne dea ăia o sală să facem dezbaterea în România. E hilar“, a fost reacţia moderatorului Răzvan Dumitrescu, urmată de un schimb de replici între cei doi:

Răzvan Dumitrescu: A, deci, puneţi acum şi condiţii de moderator, însemnând că e democratic într-o ţară ca politicienii să-şi aleagă moderatorii. E tare de tot, domnu’ Calimente.

Mihăiţă Calimente: E normal… moderatorii noştri sunt ca moderatorii anglo-saxoni?

Răzan Dumitrescu:
Dumneavoastră, care vorbiţi de Vest, aveţi maniere de Coreea de Nord.

Mihăiţă Calimente: Dumneavoastră aveţi problema asta şi îmi aduce aminte cât v-am admirat atunci când l-aţi pus la punct pe domnul Băsescu, iar acum nu mai sunteţi subiectiv, acum sunteţi părtinitor. Dacă dumneavoastră îmi arăţi vreun moderator din Vest care îşi bate joc de un invitat…

Răzvan Dumitrescu: Vă rog să părăsiţi imediat platoul!

Mihăiţă Calimente: … şi îi toarnă găleţi de lături în cap…

Răzvan Dumitrescu: Acum, în acest moment, vă rog să părăsiţi platoul! Ne aduceţi nişte acuzaţii nefondate.

Mihăiţă Calimente (în timp ce părăseşte platoul emisiunii):
Asta e democraţia pe care o aduce Ponta în România!

Este pentru a doua oară în ultimele două luni când Mihăiţă Calimente este dat afară dintr-o emisiune televizată. În luna august a acestui an, liberalul a fost dat afară din studioul România TV, de către Andreea Creţulescu, care l-a acuzat pe Calimente că nu are bun simţ.

Mihăiţă Calimente, dat afară din emisiune la Antena 3